Denizli'de iş yeri yangınında gökyüzünü kara bulutlar kapladı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.10.2021 - 15:59, Güncelleme: 01.10.2021 - 16:17
 

Denizli'de iş yeri yangınında gökyüzünü kara bulutlar kapladı

Denizli-Antalya yolu üzerinde bir işletmede çıkan yangında gökyüzü kara bulutlarla kaplandı.

Edinilen ilk bilgilere göre, Denizli-Antalya yolu üzeri Tavas makası olarak bilinen bölgeye yakın yerde bulunan halı yıkama ve kurutma fabrikasında nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiği yangında gökyüzünde karabulutlarla kaplandı. Lastik ve plastiklerin olduğu bahçe kısmında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.  Yangının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye davam ediyor.
Denizli-Antalya yolu üzerinde bir işletmede çıkan yangında gökyüzü kara bulutlarla kaplandı.

Edinilen ilk bilgilere göre, Denizli-Antalya yolu üzeri Tavas makası olarak bilinen bölgeye yakın yerde bulunan halı yıkama ve kurutma fabrikasında nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiği yangında gökyüzünde karabulutlarla kaplandı. Lastik ve plastiklerin olduğu bahçe kısmında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. 

Yangının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye davam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.