Denizli'de işçilerine enflasyon zammı yapan bir işletme daha!

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.10.2021 - 16:59, Güncelleme: 14.10.2021 - 16:59
 

Denizli'de işçilerine enflasyon zammı yapan bir işletme daha!

Denizli’de, artan enflasyon nedeniyle çalışanlarının etkilenmemesi için personeline yaptığı yüzde 10 zam kararına bir yeni işletme daha eklendi.

Denizli’de Tan Tekstil AŞ’nin öncülük ettiği karara birçok firmada eşlik etti. Son olarak bu firmalar arasına Kemal Uğurlu Tekstil A.Ş’de katıldı. Sosyal medyada paylaşılan bilgiler doğrultusun gündeme gelen Denizli’nin köklü firmalarının aldığı karar her kesimden destek görerek taktirle karşılandı. Son olarak Kemal Uğurlu Tekstil AŞ’nin de 1 Ekim’den itibaren geçerli olmak kaydı ile çalışan personeline yüzde 10 zam yaptığı ortaya çıktı. Kemal Uğurlu Tekstil AŞ’nin personeline yaptığı duyuruda; “Ülkemizde son aylarda enflasyonda yaşnan artış ve alım gücündeki azalmalar nedeniyle çalışanlarımıza enflasyon desteği sağlamak için firmamız yönetimi 01 Ekim 2021 tarihinden geçerli olmak üzere tüm personelin maaşına yüzde 10 zam yapılmasını uygun görmüştür. Yeni yılda güncel durum değerlendirilerek tekrar zam yapılacaktır” ifadeleri yer aldı
Denizli’de, artan enflasyon nedeniyle çalışanlarının etkilenmemesi için personeline yaptığı yüzde 10 zam kararına bir yeni işletme daha eklendi.

Denizli’de Tan Tekstil AŞ’nin öncülük ettiği karara birçok firmada eşlik etti. Son olarak bu firmalar arasına Kemal Uğurlu Tekstil A.Ş’de katıldı. Sosyal medyada paylaşılan bilgiler doğrultusun gündeme gelen Denizli’nin köklü firmalarının aldığı karar her kesimden destek görerek taktirle karşılandı.

Son olarak Kemal Uğurlu Tekstil AŞ’nin de 1 Ekim’den itibaren geçerli olmak kaydı ile çalışan personeline yüzde 10 zam yaptığı ortaya çıktı.

Kemal Uğurlu Tekstil AŞ’nin personeline yaptığı duyuruda;

“Ülkemizde son aylarda enflasyonda yaşnan artış ve alım gücündeki azalmalar nedeniyle çalışanlarımıza enflasyon desteği sağlamak için firmamız yönetimi 01 Ekim 2021 tarihinden geçerli olmak üzere tüm personelin maaşına yüzde 10 zam yapılmasını uygun görmüştür. Yeni yılda güncel durum değerlendirilerek tekrar zam yapılacaktır” ifadeleri yer aldı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.