Denizli’de kaçakçılık ve resmi evrakta sahtecilik suçlarından 3 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.05.2022 - 18:14, Güncelleme: 16.05.2022 - 18:14
 

Denizli’de kaçakçılık ve resmi evrakta sahtecilik suçlarından 3 kişi yakalandı

Denizli’de kaçakçılık konularıyla ilgili düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan haklarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri il genelinde silah, tarihi eser kaçakçılığı ve resmi evrakta sahtecilik suçlarına karışan şüpheli şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Silah kaçakçılığı suçunu işlediği tespit edilen 1 şüpheli düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüpheli şahsın iş yerinde yapılan armalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1064 adet mermi ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıs hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun” kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı. Diğer taraftan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, resmi belgede sahtecilik suçundan hakkında 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile tarihi eser kaçakçılığı suçundan 1 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı. Yakalanan 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Denizli’de kaçakçılık konularıyla ilgili düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan haklarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri il genelinde silah, tarihi eser kaçakçılığı ve resmi evrakta sahtecilik suçlarına karışan şüpheli şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi.

Silah kaçakçılığı suçunu işlediği tespit edilen 1 şüpheli düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüpheli şahsın iş yerinde yapılan armalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1064 adet mermi ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıs hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun” kapsamında adli makamlarca işlem yapıldı.

Diğer taraftan haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, resmi belgede sahtecilik suçundan hakkında 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs ile tarihi eser kaçakçılığı suçundan 1 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı. Yakalanan 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.