Denizli’de kaçırılan iş insanı elleri kolları bağlı halde kurtarıldı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.07.2021 - 22:22, Güncelleme: 12.07.2021 - 22:22
 

Denizli’de kaçırılan iş insanı elleri kolları bağlı halde kurtarıldı

Denizli'de iş görüşmesine giderken kaçırılan iş insanı, bağlı olarak alıkonulduğu bağ evinde polis ekipleri tarafından kurtarılma anı görüntüleri ortaya çıktı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Denizli’de geçtiğimiz günlerde Tavas İlçesi’ne iş görüşmesine gittiği belirtilen tekstil fabrikası olan iş insanı Ömer A’’nın kaçırılması olayı ile ilgili kurtarılma anı görüntülerini paylaştı. Tavas’a gittiği esnada kaçırılan şahsın bulunması için çalışma başlatan polis, olayla ilgili çevrede bulunan birçok güvenlik ve mobese kameraları ile PTS kayıtlarını titiz ve kapsamlı şekilde inceledi. Kayıp şahsa ait aracın, kendisinin sevk idaresinde yanında bir şahısla birlikte Tavas İlçesine doğru gittiği,  yaklaşık 4-5 saat sonra başka bir şahsın sevk ve idaresinde Kaklık İstikametine dönüş yaptığı belirlendi. Şüphelilerin kimlikleri ve kullandıkları araçlar polis tarafından tespit edildi. Mağdura ait araç Bozkurt İlçesi Başçeşme mevkiinde görevlilerce terk edilmiş vaziyette bulundu. Genişletilen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde, şahsın İlimiz Çal İlçesi İsabey Mahallesi’nde bir adreste alıkonulduğu tespit edild. İkamete düzenlenen operasyonda; Ömer A’nın elleri ayakları ve ağzı bantlanmış vaziyette sağ olarak kurtarıldı.  İkamette bulunan 2 şüpheli şahıs yakalanmış, olay ile ilgisi bulunduğu tespit edilen 1 şüpheli şahıs Süller mahallesinde 1 şüpheli şahısta,  il merkezinde düzenlenen operasyonlar sonrası yakalandı. Değişik suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 4 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edine 4 şahıs “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve yağma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli'de iş görüşmesine giderken kaçırılan iş insanı, bağlı olarak alıkonulduğu bağ evinde polis ekipleri tarafından kurtarılma anı görüntüleri ortaya çıktı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Denizli’de geçtiğimiz günlerde Tavas İlçesi’ne iş görüşmesine gittiği belirtilen tekstil fabrikası olan iş insanı Ömer A’’nın kaçırılması olayı ile ilgili kurtarılma anı görüntülerini paylaştı.

Tavas’a gittiği esnada kaçırılan şahsın bulunması için çalışma başlatan polis, olayla ilgili çevrede bulunan birçok güvenlik ve mobese kameraları ile PTS kayıtlarını titiz ve kapsamlı şekilde inceledi.

Kayıp şahsa ait aracın, kendisinin sevk idaresinde yanında bir şahısla birlikte Tavas İlçesine doğru gittiği,  yaklaşık 4-5 saat sonra başka bir şahsın sevk ve idaresinde Kaklık İstikametine dönüş yaptığı belirlendi. Şüphelilerin kimlikleri ve kullandıkları araçlar polis tarafından tespit edildi. Mağdura ait araç Bozkurt İlçesi Başçeşme mevkiinde görevlilerce terk edilmiş vaziyette bulundu.

Genişletilen soruşturma kapsamında yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde, şahsın İlimiz Çal İlçesi İsabey Mahallesi’nde bir adreste alıkonulduğu tespit edild. İkamete düzenlenen operasyonda; Ömer A’nın elleri ayakları ve ağzı bantlanmış vaziyette sağ olarak kurtarıldı.  İkamette bulunan 2 şüpheli şahıs yakalanmış, olay ile ilgisi bulunduğu tespit edilen 1 şüpheli şahıs Süller mahallesinde 1 şüpheli şahısta,  il merkezinde düzenlenen operasyonlar sonrası yakalandı.

Değişik suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 4 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edine 4 şahıs “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve yağma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.