Denizli’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2022 - 17:51, Güncelleme: 15.08.2022 - 17:51
 

Denizli’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi tutuklandı

Denizli’de kaçakçılık konularıyla ilgili düzenlenen operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı. Yakalanan 3 şahıs dolandırıcılık ve parada sahtecilikten tutuklandı.

İl genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda düzenlenen operasyonlarda; “ Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişiliklerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis ile “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Vergi Usul Kanununa Muhalefet”, “Basit Yaralama”, “Dolandırıcılık”, Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok Etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme” suçlarından toplam 13 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Parada Sahtecilik” suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Denizli’de kaçakçılık konularıyla ilgili düzenlenen operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı. Yakalanan 3 şahıs dolandırıcılık ve parada sahtecilikten tutuklandı.

İl genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda düzenlenen operasyonlarda;

“ Kamu Kurum ve Kuruluşları vb. Tüzel Kişiliklerin Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis ile “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan aranan 1 şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Vergi Usul Kanununa Muhalefet”, “Basit Yaralama”, “Dolandırıcılık”, Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok Etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme” suçlarından toplam 13 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Parada Sahtecilik” suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.