Denizli’de korkutan yangına 84 personel müdahale etti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.11.2022 - 10:41, Güncelleme: 29.11.2022 - 10:43
 

Denizli’de korkutan yangına 84 personel müdahale etti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, araç kimyasalları üreten fabrikada çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 84 personel ve 42 araçla müdahale edildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi 348 Sokakta faaliyet gösteren kimyasal fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Araçlar için her türlü kimyasal malzemenin üretildiği fabrikada başlayan yangının ihbar edilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bir anda fabrikanın tamamını kaplayan yangın nedeniyle içeride çalışmakta olan işçilerin yanı sıra çevrede bulunan diğer bazı fabrikalarda tedbir amacıyla tahliye edildi. Çıkan yangında yükselen dumanlar kentin birçok yerinden görüldü. Korku dolu anların yaşandığı yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Akkale, Kayalık, Gümüşler, Kınıklı, Bahçeliveler, Sarayköy, Baklan, Bozkurt, Kaklık, Honaz, Cankurtaran, Çal, Çağırgan, Çıtak, Tavas, Kale, Serinhisar, İnceler, Buldan, Çivril, Akköy şubelerinden 42 araç 84 personel ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan 9 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan 2 iş makinesi 2 tanker ve DESKİ Genel Müdrülüğü’nden 2 tanker ile müdahale edildi. Kontrol altına alınan yangında söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, araç kimyasalları üreten fabrikada çıkan yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 84 personel ve 42 araçla müdahale edildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi 348 Sokakta faaliyet gösteren kimyasal fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Araçlar için her türlü kimyasal malzemenin üretildiği fabrikada başlayan yangının ihbar edilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bir anda fabrikanın tamamını kaplayan yangın nedeniyle içeride çalışmakta olan işçilerin yanı sıra çevrede bulunan diğer bazı fabrikalarda tedbir amacıyla tahliye edildi.

Çıkan yangında yükselen dumanlar kentin birçok yerinden görüldü. Korku dolu anların yaşandığı yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Akkale, Kayalık, Gümüşler, Kınıklı, Bahçeliveler, Sarayköy, Baklan, Bozkurt, Kaklık, Honaz, Cankurtaran, Çal, Çağırgan, Çıtak, Tavas, Kale, Serinhisar, İnceler, Buldan, Çivril, Akköy şubelerinden 42 araç 84 personel ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan 9 tanker, Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan 2 iş makinesi 2 tanker ve DESKİ Genel Müdrülüğü’nden 2 tanker ile müdahale edildi.

Kontrol altına alınan yangında söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.