Denizli’de Kudüs Ve Mazlum Coğrafyaları Konu Alan Fotoğraf Sergisi Açıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.06.2021 - 12:43, Güncelleme: 13.06.2021 - 12:43
 

Denizli’de Kudüs Ve Mazlum Coğrafyaları Konu Alan Fotoğraf Sergisi Açıldı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, kentin en yoğun meydanı olan Bayramyeri Meydanı’nda Kudüs ve Mazlum Coğrafyalarını konu alan fotoğraf sergisi açtı.

Sergide, toplumda Kudüs ve Mescid-i Aksa bilincinin sağlanması için, Kudüs'ün,  Mescid-i Aksa'nın ve Mazlum Coğrafyaların önemini anlatan yayınlarda vatandaşların istifadesine sunuldu. Maaile ve Milli Çocuk Dergisi Denizli Temsilcisi Ekrem Çetin'de Fotoğraf sergisinde  mazlum coğrafyaları anlatan  Hilal Coğrafyası kitabını vatandaşlarla buluşturdu. Çocuklara Milli Çocuk Dergisi ve Selam Sana Ey Kudüs Kitabını takdim etti.  Sergide bir açıklama yapan Ekrem Çetin şu ifadeleri kullandı; Anadolu Gençlik Derneğimizin, Kudüs ve Mazlum Coğrafyaları konu alan Bayramyeri Meydanındaki Fotoğraf sergisinde çalışmalarda bulunduk. Herkes şunu bilsin ki; Mazlumların yüzlerinin güldüğü sevgi ve barışın hakim olduğu bir dünya mazlum ülkelerin ve halkların hak ve adalet ekseninde birlikteliğinden geçer. Bu yüzden Erbakan hocamızın kurmuş olduğu İslam Birliği D-8’ler aktif hale getirilmelidir. Çünkü Gazze bizim, Filistin bizim, Doğu Türkistan bizim, Çeçenistan bizim, Suriye bizim, Irak bizim, Arakan bizim, Azerbaycan bizim, Mora bizim, Afganistan bizim, Sbrenista bizim… mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimizin acıları da bizim acılarımız. İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize sahip çıkmak ümmet şuurunun bir gereğidir.” Ecdadımız Kudüs’ü Mescid-i Aksamızı bir Peygamber emaneti olarak muhafaza etmiş koruyup kollamıştır. Bizler de Müslümanlar olarak bu emanete iyi sahip çıkmalıyız. Kudüs’e uzanan kirli ve kanlı elleri yok etmeliyiz. Çünkü Kudüs’e uzanan el İstanbul’a, Mekke’ye, Denizli’ye, Şam’a, Bağdat’a, Bosna’ya, Kırım’a… Uzanan eldir. Kudüs İslam davasıdır. Bir Müslümanın Kudüs davası vardır. Mescid-i Aksa esir, Ayasofya İstanbul’da cemaate hasret demiştik. Ayasofya açıldı Elhamdülillah. Sırada Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne ve tüm mazlum coğrafyaların özgürlüğüne kavuşturulması var” dedi.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, kentin en yoğun meydanı olan Bayramyeri Meydanı’nda Kudüs ve Mazlum Coğrafyalarını konu alan fotoğraf sergisi açtı.

Sergide, toplumda Kudüs ve Mescid-i Aksa bilincinin sağlanması için, Kudüs'ün,  Mescid-i Aksa'nın ve Mazlum Coğrafyaların önemini anlatan yayınlarda vatandaşların istifadesine sunuldu. Maaile ve Milli Çocuk Dergisi Denizli Temsilcisi Ekrem Çetin'de Fotoğraf sergisinde  mazlum coğrafyaları anlatan  Hilal Coğrafyası kitabını vatandaşlarla buluşturdu. Çocuklara Milli Çocuk Dergisi ve Selam Sana Ey Kudüs Kitabını takdim etti. 

Sergide bir açıklama yapan Ekrem Çetin şu ifadeleri kullandı; Anadolu Gençlik Derneğimizin, Kudüs ve Mazlum Coğrafyaları konu alan Bayramyeri Meydanındaki Fotoğraf sergisinde çalışmalarda bulunduk. Herkes şunu bilsin ki; Mazlumların yüzlerinin güldüğü sevgi ve barışın hakim olduğu bir dünya mazlum ülkelerin ve halkların hak ve adalet ekseninde birlikteliğinden geçer. Bu yüzden Erbakan hocamızın kurmuş olduğu İslam Birliği D-8’ler aktif hale getirilmelidir. Çünkü Gazze bizim, Filistin bizim, Doğu Türkistan bizim, Çeçenistan bizim, Suriye bizim, Irak bizim, Arakan bizim, Azerbaycan bizim, Mora bizim, Afganistan bizim, Sbrenista bizim… mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerimizin acıları da bizim acılarımız. İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize sahip çıkmak ümmet şuurunun bir gereğidir.” Ecdadımız Kudüs’ü Mescid-i Aksamızı bir Peygamber emaneti olarak muhafaza etmiş koruyup kollamıştır. Bizler de Müslümanlar olarak bu emanete iyi sahip çıkmalıyız. Kudüs’e uzanan kirli ve kanlı elleri yok etmeliyiz. Çünkü Kudüs’e uzanan el İstanbul’a, Mekke’ye, Denizli’ye, Şam’a, Bağdat’a, Bosna’ya, Kırım’a… Uzanan eldir. Kudüs İslam davasıdır. Bir Müslümanın Kudüs davası vardır. Mescid-i Aksa esir, Ayasofya İstanbul’da cemaate hasret demiştik. Ayasofya açıldı Elhamdülillah. Sırada Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne ve tüm mazlum coğrafyaların özgürlüğüne kavuşturulması var” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.