Denizli’de Kütüphane Haftasında Kitap Okuma Etkinliği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.03.2022 - 09:08, Güncelleme: 31.03.2022 - 09:08
 

Denizli’de Kütüphane Haftasında Kitap Okuma Etkinliği

Denizli İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından "58. Kütüphane Haftası” dolayısı ile kitap okuma etkinliği düzenledi.

"58. Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında Denizli İl Halk Kütüphanesi tarafından Delikliçınar Meydanı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Ülke genelinde şehir meydanlarında kitaplara olan ilginin artması, okuma kültürün geliştirilmesine katkı yapması amacıyla düzenlenen etkinlikte yarım saat süre ile kitap okundu. Kitap okuma etkinliği,  Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hasan Ersoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı birimler ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
Denizli İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından "58. Kütüphane Haftası” dolayısı ile kitap okuma etkinliği düzenledi.

"58. Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında Denizli İl Halk Kütüphanesi tarafından Delikliçınar Meydanı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Ülke genelinde şehir meydanlarında kitaplara olan ilginin artması, okuma kültürün geliştirilmesine katkı yapması amacıyla düzenlenen etkinlikte yarım saat süre ile kitap okundu.

Kitap okuma etkinliği,  Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hasan Ersoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı birimler ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Denizli’de Kütüphane Haftasında Kitap Okuma Etkinliği

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.