Denizli’de kuvvetli rüzgar uyarısı!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.03.2022 - 11:18, Güncelleme: 19.03.2022 - 11:18
 

Denizli’de kuvvetli rüzgar uyarısı!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı -3 ila 4 derece arası değişirken hava parçalı çok bulutlu, kuvvetli rüzgarın etkisinde olması rüzgarın Kuzeydoğu yönünden 40-70 km/saat hızında olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Kıyı Ege bölgelerinde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar bugün Denizli’de de etkili olması bekleniyor. Yer yer fırtına şekline dönüşecek kuvvetli rüzgarın hızını 60-80 km/sa eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 20.03.2022 Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel; ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Denizli'de 5 günlük hava raporu; METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinin aralıklı hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgemizde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. UYARILAR ÇIĞ UYARISI: Özellikle Denizli'de yüksek kar örtüsü bulunan eğimli dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Denizli’de bugün hava sıcaklığı -3 ila 4 derece arası değişirken hava parçalı çok bulutlu, kuvvetli rüzgarın etkisinde olması rüzgarın Kuzeydoğu yönünden 40-70 km/saat hızında olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; Kıyı Ege bölgelerinde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar bugün Denizli’de de etkili olması bekleniyor. Yer yer fırtına şekline dönüşecek kuvvetli rüzgarın hızını 60-80 km/sa eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 20.03.2022 Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel; ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

Denizli'de 5 günlük hava raporu

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinin aralıklı hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgemizde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

ÇIĞ UYARISI: Özellikle Denizli'de yüksek kar örtüsü bulunan eğimli dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 <a href=Denizli Afyon Uşak illerinde günlük hava raporu" src="https://www.denizli20haber.com/images/956cdbc154c550e6b8ba21c002727ad3.jpg" style="height:498px; width:1000px" />

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.