Denizli'de kuvvetli sağanak yağış uyarısı!

HAVA DURUMU 24.11.2019 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kuvvetli sağanak yağış uyarısı!

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 8 ila 19 derece arası değişirken hava çok bulutlu şeklinde gözlemleniyor. Hava sıcaklıklarının 3 ila 4 derece düşeceği Denizli’de Pazartesi Kuvvetli Sağanak Yağışın olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 25 Kasım Pazartesi gününden itibaren ise Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve cephe sistemlerinin etkisiyle ülkemizin yeni bir yağışlı sistemini etkisine gireceği ve bu yağışların yurdun büyük bir bölümünde görüleceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi’nde Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Uşak, Manisa, Denizli ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.   Denizli’de Pazartesi günü Kuvvetli sağanak yağışın olacağı, Salı günü ise sağanak yağışlı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yetkililer olası olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 8 ila 19 derece arası değişirken hava çok bulutlu şeklinde gözlemleniyor. Hava sıcaklıklarının 3 ila 4 derece düşeceği Denizli’de Pazartesi Kuvvetli Sağanak Yağışın olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 25 Kasım Pazartesi gününden itibaren ise Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve cephe sistemlerinin etkisiyle ülkemizin yeni bir yağışlı sistemini etkisine gireceği ve bu yağışların yurdun büyük bir bölümünde görüleceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesi’nde Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Uşak, Manisa, Denizli ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

 

Denizli’de Pazartesi günü Kuvvetli sağanak yağışın olacağı, Salı günü ise sağanak yağışlı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yetkililer olası olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

Denizli'de hava raporu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.