Denizli’de mobilya ve beyaz eşya mağazasında yangın

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.06.2021 - 07:58, Güncelleme: 08.06.2021 - 08:13
 

Denizli’de mobilya ve beyaz eşya mağazasında yangın

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 5 katlı mobilya ve beyaz eşya mağazasında meydana gelen yangın geceyi aydınlattı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi, İlbade Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi üzerinde bulunan bir mobilya ve beyaz eşya mağazasında meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken yangın, 5 katlı mağazanın 4’üncü katında başladı. Yangının başladığı kattaki camların patlaması ile ateş parçaları mağazanın girişindeki tente üzerine düştü. Vatandaşların korku ve meraklı bakışları arasında büyüyen yangın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Mağazanın 4. Katında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 5 katlı mobilya ve beyaz eşya mağazasında meydana gelen yangın geceyi aydınlattı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi, İlbade Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi üzerinde bulunan bir mobilya ve beyaz eşya mağazasında meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken yangın, 5 katlı mağazanın 4’üncü katında başladı. Yangının başladığı kattaki camların patlaması ile ateş parçaları mağazanın girişindeki tente üzerine düştü. Vatandaşların korku ve meraklı bakışları arasında büyüyen yangın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Mağazanın 4. Katında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.