Denizli’de motosiklet hırsızlığı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.05.2022 - 10:16, Güncelleme: 11.05.2022 - 10:21
 

Denizli’de motosiklet hırsızlığı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evin bahçesinde, kilitli olarak bulunan motosikleti çalarak sırra kadem bastı. Sahibi motosikletinin bulunması için vatandaşlardan yardım istedi.

Olay, 9 Mayıs 2022 tarihinde gece saat 23.00 sıralarında Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Arafat Alsan’a ait 20 R 5416 plakalı motosikleti, oturdukları evin bahçesinde direksiyondan kilitli olarak duruyordu. Alsan, evde otururken hırsız veya hırsızlar tarafından bahçede bulunan motosikleti çalındı. Olayı fark eden Arslan, önce çevrede arama yaptı. Daha sonra polise motosikletinin çalındığını ihbar etti. Polis ekipleri motosikletin bulunması için çalışma başlattı. Motosikletinin çalınmasına üzülen Arafat Alsan, polise ihbarda bulunmasının ardından, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla vatandaşlardan yardım istedi. Motosikletini görenlerin emniyet güçlerine veya 0531 516 95 81 nolu telefondan kendisine ulaşmalarını istedi.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evin bahçesinde, kilitli olarak bulunan motosikleti çalarak sırra kadem bastı. Sahibi motosikletinin bulunması için vatandaşlardan yardım istedi.

Olay, 9 Mayıs 2022 tarihinde gece saat 23.00 sıralarında Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Arafat Alsan’a ait 20 R 5416 plakalı motosikleti, oturdukları evin bahçesinde direksiyondan kilitli olarak duruyordu. Alsan, evde otururken hırsız veya hırsızlar tarafından bahçede bulunan motosikleti çalındı.

Olayı fark eden Arslan, önce çevrede arama yaptı. Daha sonra polise motosikletinin çalındığını ihbar etti. Polis ekipleri motosikletin bulunması için çalışma başlattı.

Motosikletinin çalınmasına üzülen Arafat Alsan, polise ihbarda bulunmasının ardından, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla vatandaşlardan yardım istedi. Motosikletini görenlerin emniyet güçlerine veya 0531 516 95 81 nolu telefondan kendisine ulaşmalarını istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.