Denizli’de Nevbahar Şiir Dinletisi ve Konferansı Düzenlendi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.08.2021 - 15:15, Güncelleme: 17.08.2021 - 15:15
 

Denizli’de Nevbahar Şiir Dinletisi ve Konferansı Düzenlendi

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve tarafından, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde, "Tufandan Sonra Diriliş" başlığıyla, "Nevbahar" konulu şiir dinletisi ve konferans düzenlendi.

Program açılışı, Cedide İmam Hatip Lisesi Mezunlarından Turan Tosun'un Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir Selamlama konuşması yaparak, Ensar Vakfı Denizli Şubesi olarak yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Mart ayında hizmete giren Çınar Kitap Kahve hakkında bilgiler verdi. Programda Hanende ve Solist Fevzi Özdemir Hoca'nın sesinden Denizli'yi anlatan Şiir Dinletisi ve Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'nin Tanıtım Slaytı yer aldı. Daha sonra konuşmacı olarak katılan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader' de Denizli Acıpayam ilçesinden ünlü fizikçi ve atom mühendisi Hüseyin Yılmaz'ı örnek göstererek ülkemiz gençliğine destek verilmesi halinde ne kadar büyük işler başarabileceğini anlattı. Ensar Vakfı Denizli Şubesinin çalışmalarına destek olan kurum ve kuruluşların yöneticilerine ve Ensar Vakfı Denizli Şubesi'nin Eski Başkanlarına, hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Özellikle son bir aydır ülkemizde vuku bulan yangın ve sel felaketleri nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile mücadele esnasında Şehit olan kahraman orman söndürme ekiplerimiz başta olmak üzere; kuruluşundan bu güne kadar Ensar Vakfında başkanlık etmiş, yönetiminde yer almış, maddi ve manevi katkıda  bulunmuş tüm geçmişlerimiz için ayrıca bu cennet vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhlarına ithafen indirilen Hatimlerin duası da İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından yapılarak program sona erdi. Program sonrası Ensar Vakfı Denizli kurucularından Emekli İmam Hatip Lisesi Müdürlerinden Halil Gençoğlu "Şu Ahir zamanda yeniden Müslüman olmak" İsimli kitabını imzalayarak, katılımcılara hediye etti.
Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve tarafından, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde, "Tufandan Sonra Diriliş" başlığıyla, "Nevbahar" konulu şiir dinletisi ve konferans düzenlendi.

Program açılışı, Cedide İmam Hatip Lisesi Mezunlarından Turan Tosun'un Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ardından Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir Selamlama konuşması yaparak, Ensar Vakfı Denizli Şubesi olarak yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Mart ayında hizmete giren Çınar Kitap Kahve hakkında bilgiler verdi.

Programda Hanende ve Solist Fevzi Özdemir Hoca'nın sesinden Denizli'yi anlatan Şiir Dinletisi ve Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'nin Tanıtım Slaytı yer aldı.

Daha sonra konuşmacı olarak katılan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader' de Denizli Acıpayam ilçesinden ünlü fizikçi ve atom mühendisi Hüseyin Yılmaz'ı örnek göstererek ülkemiz gençliğine destek verilmesi halinde ne kadar büyük işler başarabileceğini anlattı. Ensar Vakfı Denizli Şubesinin çalışmalarına destek olan kurum ve kuruluşların yöneticilerine ve Ensar Vakfı Denizli Şubesi'nin Eski Başkanlarına, hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Özellikle son bir aydır ülkemizde vuku bulan yangın ve sel felaketleri nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile mücadele esnasında Şehit olan kahraman orman söndürme ekiplerimiz başta olmak üzere; kuruluşundan bu güne kadar Ensar Vakfında başkanlık etmiş, yönetiminde yer almış, maddi ve manevi katkıda  bulunmuş tüm geçmişlerimiz için ayrıca bu cennet vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhlarına ithafen indirilen Hatimlerin duası da İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından yapılarak program sona erdi.

Program sonrası Ensar Vakfı Denizli kurucularından Emekli İmam Hatip Lisesi Müdürlerinden Halil Gençoğlu "Şu Ahir zamanda yeniden Müslüman olmak" İsimli kitabını imzalayarak, katılımcılara hediye etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.