Denizli'de ormanlar yanmaya devam ediyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2021 - 19:21, Güncelleme: 14.07.2021 - 19:29
 

Denizli'de ormanlar yanmaya devam ediyor

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ormanlık alanda başlayan yangın ekipler tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

Denizli’de ciğerlerimiz yanmaya devam ediyor. Dün Pamukkale İlçesi’nde Kent Ormanı'nda iki ayrı yerde çıkan yangının ardından bugünde saat 18.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Şirinköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen orman yangınına itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri karadan ve havadan müdahale ediliyor. Orman yangınında yükselen dumanlar kentin bir çok yerinden görünüyor. Yangının büyümemesi için bölgede ekipler yoğun çaba harcarken söndürme çalışmalarına helikopterde destek veriyor.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ormanlık alanda başlayan yangın ekipler tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

Denizli’de ciğerlerimiz yanmaya devam ediyor. Dün Pamukkale İlçesi’nde Kent Ormanı'nda iki ayrı yerde çıkan yangının ardından bugünde saat 18.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Şirinköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen orman yangınına itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri karadan ve havadan müdahale ediliyor. Orman yangınında yükselen dumanlar kentin bir çok yerinden görünüyor. Yangının büyümemesi için bölgede ekipler yoğun çaba harcarken söndürme çalışmalarına helikopterde destek veriyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.