Denizli’de sağanak yağış, fırtına ve soğuk hava etkili olacak

DENİZLİ 07.04.2021 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli’de sağanak yağış, fırtına ve soğuk hava etkili olacak

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 12 ila 24 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu rüzgar Güneybatından 11 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Perşembe günü etkili olması beklenen sağanak yağışın ardından Cuma günü fırtına olacağı tahmin edilirken hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, Denizli’de bugün parçalı bulutlu ve sıcak bir havanın etkisinde olması beklenirken takip eden günlerde sağanak yağış, fırtına ve soğuk hava etkili olacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü sağanak yağışın beklendiği Denizli’de hava sıcaklığı 2 ila 4 derece düşecek. Cuma günü kuzey yönünden esmesi beklenen rüzgarın  60-80 km/saat hızında fırtına şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında büyük düşüşün yaşanacağı Denizli’de 6 ila 10 derece düşmesi bekleniyor.   Meteoroloji, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik gözlenmezse 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 12 ila 24 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu rüzgar Güneybatından 11 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Perşembe günü etkili olması beklenen sağanak yağışın ardından Cuma günü fırtına olacağı tahmin edilirken hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, Denizli’de bugün parçalı bulutlu ve sıcak bir havanın etkisinde olması beklenirken takip eden günlerde sağanak yağış, fırtına ve soğuk hava etkili olacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü sağanak yağışın beklendiği Denizli’de hava sıcaklığı 2 ila 4 derece düşecek. Cuma günü kuzey yönünden esmesi beklenen rüzgarın  60-80 km/saat hızında fırtına şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarında büyük düşüşün yaşanacağı Denizli’de 6 ila 10 derece düşmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik gözlenmezse 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.