Denizli'de Soğuk Hava Etkisini Arttıracak Mı ?

HAVA DURUMU 07.01.2019 - 17:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Soğuk Hava Etkisini Arttıracak Mı ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve soğuk hava ve  don uyarısı! Denizli kent merkezine kar ne zaman yağacak?   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor.İşte sizler için hazırladığımız Meteoroloji'den gelen veriler doğrultusunda hava durumu tahminleri...     Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 7 Ocak 2019 Pazartesi akşamı hafif kar yağışı bekleniyor. Denizli ve ilçelerde kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ederken soğuk hava uyarısı geldi.Belli kesimlerde ise buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.   İşte 5 Günlük Denizli Hava Tahmini;   8 Ocak 2019 Salı günü hafif kar yağışlı bir hava bizi bekliyor olacak, soğuk havanın etkisiyle birlikte sıcaklıklar çarşamba gününe kadar düşmeye devam edecek. Hissedilen en düşük hava sıcaklığı -3 derece olarak tahmin ediliyor.En yüksek hava sıcaklığı ise 2 derece olarak belirtildi.   9 Ocak 2019 Çarşamba gününden itibaren en soğuk havanın başlaması tahmin edilirken, yağmur bekleniyor, en düşük sıcaklık -5 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 6 derece olarak tahmin ediliyor.   10 Ocak 2019 Perşembe günü ise Denizli şehir merkezinde yağmur etkisini göstermeye başlayacak, en düşük sıcaklık 3 derece beklenirken en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak tahmin ediliyor.   11 Ocak 2019 Cuma günü etkisini sürdürmeye devam eden yağmur, sabah saatlerinden itibaren il merkezinde ve ilçelerde hava sıcaklığının yükselmesi bekleniyor.En düşük hava sıcaklığı 6 derece iken en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olarak tahmin ediliyor.   12 Ocak 2019 Cumartesi günü etkisini sürdürmeye devam eden yağmurlu bir hava bekleniyor, en düşük hava sıcaklığı 5 derece olurken, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olarak tahmin ediliyor.     YÜKSEK RAKIMDA BULUNANLARA UYARI!   Çameli ilçesi ve yüksek rakımlı bölgelerde hava sıcaklığı oldukça hissedilebilir derecede düşmüş durumdadır. Bugün en düşük hava sıcaklığı -6 olurken en yüksek hava sıcaklığı ise ilçede -4 derece olarak tahmin ediliyor.   Yetkililer 10 Ocak 20119 Perşembe gününe kadar dikkatli olmalarını ve hava sıcaklıklarının -15 dereceye kadar düşeceğini belirtti.   Çameli İlçesi Hava Durumu  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu ve soğuk hava ve  don uyarısı! Denizli kent merkezine kar ne zaman yağacak?

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ve kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor.İşte sizler için hazırladığımız Meteoroloji'den gelen veriler doğrultusunda hava durumu tahminleri...

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; 7 Ocak 2019 Pazartesi akşamı hafif kar yağışı bekleniyor. Denizli ve ilçelerde kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ederken soğuk hava uyarısı geldi.Belli kesimlerde ise buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

 

İşte 5 Günlük Denizli Hava Tahmini;

 

8 Ocak 2019 Salı günü hafif kar yağışlı bir hava bizi bekliyor olacak, soğuk havanın etkisiyle birlikte sıcaklıklar çarşamba gününe kadar düşmeye devam edecek. Hissedilen en düşük hava sıcaklığı -3 derece olarak tahmin ediliyor.En yüksek hava sıcaklığı ise 2 derece olarak belirtildi.

 

9 Ocak 2019 Çarşamba gününden itibaren en soğuk havanın başlaması tahmin edilirken, yağmur bekleniyor, en düşük sıcaklık -5 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 6 derece olarak tahmin ediliyor.

 

10 Ocak 2019 Perşembe günü ise Denizli şehir merkezinde yağmur etkisini göstermeye başlayacak, en düşük sıcaklık 3 derece beklenirken en yüksek sıcaklık ise 10 derece olarak tahmin ediliyor.

 

11 Ocak 2019 Cuma günü etkisini sürdürmeye devam eden yağmur, sabah saatlerinden itibaren il merkezinde ve ilçelerde hava sıcaklığının yükselmesi bekleniyor.En düşük hava sıcaklığı 6 derece iken en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olarak tahmin ediliyor.

 

12 Ocak 2019 Cumartesi günü etkisini sürdürmeye devam eden yağmurlu bir hava bekleniyor, en düşük hava sıcaklığı 5 derece olurken, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olarak tahmin ediliyor.

 

 

YÜKSEK RAKIMDA BULUNANLARA UYARI!

 

Çameli ilçesi ve yüksek rakımlı bölgelerde hava sıcaklığı oldukça hissedilebilir derecede düşmüş durumdadır. Bugün en düşük hava sıcaklığı -6 olurken en yüksek hava sıcaklığı ise ilçede -4 derece olarak tahmin ediliyor.

 

Yetkililer 10 Ocak 20119 Perşembe gününe kadar dikkatli olmalarını ve hava sıcaklıklarının -15 dereceye kadar düşeceğini belirtti.

 

Çameli İlçesi Hava Durumu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.