Denizli’de termometre 41 dereceyi görecek!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.06.2021 - 12:07, Güncelleme: 28.06.2021 - 12:07
 

Denizli’de termometre 41 dereceyi görecek!

Denizli’de hava sıcaklıkları artış göstermeye davam ediyor. Son günlerde yaşanan bunaltıcı sıcaklar daha da artacak. Kavurucu sıcakların bugünden itibaren artarak devam edeceği Denizli’de termometreler 41 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.

Sağanak yağış ve dolu yağışlarının ardından sıcaklıkların arttığı Denizli’de, sıcak hava etkisini artırıyor. Hafta boyunca etkili olacak sıcak hava kavurucu sıcaklığı ile 41 dereceye kadar yükseleceği bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre, bugünden itibaren bölge genelinde hava sıcaklıklarının artarak, mevsim normallerinin ortalama 3 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz ediyor. Denizli’de önümüzdeki 5 gün süresince tahmin edilen en yüksek hava sıcaklıklarının, bugün 38, Salı 39, Çarşamba ve Perşembe günü 40, Cuma günü 41 derece olacağı tahmin ediliyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;
Denizli’de hava sıcaklıkları artış göstermeye davam ediyor. Son günlerde yaşanan bunaltıcı sıcaklar daha da artacak. Kavurucu sıcakların bugünden itibaren artarak devam edeceği Denizli’de termometreler 41 dereceyi göstereceği tahmin ediliyor.

Sağanak yağış ve dolu yağışlarının ardından sıcaklıkların arttığı Denizli’de, sıcak hava etkisini artırıyor. Hafta boyunca etkili olacak sıcak hava kavurucu sıcaklığı ile 41 dereceye kadar yükseleceği bekleniyor.

Meteoroloji verilerine göre, bugünden itibaren bölge genelinde hava sıcaklıklarının artarak, mevsim normallerinin ortalama 3 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz ediyor.

Denizli’de önümüzdeki 5 gün süresince tahmin edilen en yüksek hava sıcaklıklarının, bugün 38, Salı 39, Çarşamba ve Perşembe günü 40, Cuma günü 41 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.