Denizli’de vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2021 - 08:34, Güncelleme: 13.10.2021 - 08:34
 

Denizli’de vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı

Denizli’de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Yetkililerin günler öncesinden uyardığı yağmur öğle saatlerinde Denizli’ye düştü. Aniden bastıran yağmur karşısında hazırlıksız yakalanan vatandaşlar metro ve otobüs duraklarına sığındı. Bazı vatandaşlar ise ıslanmamak için şemsiyelerine sarıldı. Yağmurun Denizli’de 3 gün boyunca etkili olacağı bildirildi. Yağmura hazırlıksız yakalanan Doğukan Türk, “Sabah saatlerinde hava iyi ve güzeldi. Aniden öğleye doğru yağdı. Uzmanlar uyarmıştı ama dikkate almadığımız için böyle ıslandık biraz” dedi. Şemsiye almadan aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle ıslanan Abdullah Yıldırımer ise, “Yağmur beklemiyordum açıkçası, şemsiye ve hiçbir şey almadan çıktım. Umarım daha fazla ıslanmadan eve giderim” diye konuştu.
Denizli’de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Yetkililerin günler öncesinden uyardığı yağmur öğle saatlerinde Denizli’ye düştü. Aniden bastıran yağmur karşısında hazırlıksız yakalanan vatandaşlar metro ve otobüs duraklarına sığındı.
Bazı vatandaşlar ise ıslanmamak için şemsiyelerine sarıldı. Yağmurun Denizli’de 3 gün boyunca etkili olacağı bildirildi.


Yağmura hazırlıksız yakalanan Doğukan Türk, “Sabah saatlerinde hava iyi ve güzeldi. Aniden öğleye doğru yağdı. Uzmanlar uyarmıştı ama dikkate almadığımız için böyle ıslandık biraz” dedi.


Şemsiye almadan aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle ıslanan Abdullah Yıldırımer ise, “Yağmur beklemiyordum açıkçası, şemsiye ve hiçbir şey almadan çıktım. Umarım daha fazla ıslanmadan eve giderim” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.