Denizli’de yağışlar geri dönüyor!

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.06.2021 - 10:51, Güncelleme: 19.06.2021 - 10:54
 

Denizli’de yağışlar geri dönüyor!

Denizli'de geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji kuvvetli ve sağanak yağış uyarısı yaptı.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 19 en yüksek 32 derece olacağı tahmin edilirken hava parçalı bulutlu, rüzgar Kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta yağışlı geçen havanın, Denizli’de yarından itibaren yeniden etkili olması beklenirken yağışın gök gürültülü sağanak ve kuvvetli yağış olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Denizli’de Pazar günü etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış Pazartesi günü kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın olacağı bekleniyor. Salı günü kuvvetini yitirmesi beklenen yağışların gök gürültülü olması tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan sağanak yağışlar ilçelerde etkili olurken, kent merkezinde beklenen etki yaşanamadı. Yağışların geri döneceği tahmin edilen Denizli’de, yeni yağışların kent merkezinde de etkili olması bekleniyor. Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;
Denizli'de geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji kuvvetli ve sağanak yağış uyarısı yaptı.

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 19 en yüksek 32 derece olacağı tahmin edilirken hava parçalı bulutlu, rüzgar Kuzeyden 10 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta yağışlı geçen havanın, Denizli’de yarından itibaren yeniden etkili olması beklenirken yağışın gök gürültülü sağanak ve kuvvetli yağış olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Denizli’de Pazar günü etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış Pazartesi günü kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın olacağı bekleniyor. Salı günü kuvvetini yitirmesi beklenen yağışların gök gürültülü olması tahmin ediliyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan sağanak yağışlar ilçelerde etkili olurken, kent merkezinde beklenen etki yaşanamadı. Yağışların geri döneceği tahmin edilen Denizli’de, yeni yağışların kent merkezinde de etkili olması bekleniyor.

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.