Denizli’de yağışlı hava

HAVA DURUMU 22.11.2019 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de yağışlı hava

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 16 derece arası değişirken hava sağanak yağışlı şeklinde olacak. Hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşeceği tahmin edilen Denizli’de yağışlı hava hakim olacak. Pazartesi günü ise kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege ile Manisa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu'da yer yer pus hadisesi bekleniyor.   Denizli’de bugün kent merkezinde öğleden sonra etkili olması beklenen yağışların akşam saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor. Kent merkezinde Pazar günü çok bulutlu olacağı çoğu ilçelerde ise yağışlı havanın hafta boyunca devam edeceği görülüyor.  Pazartesi günü kent merkezinde kuvvetli gök gürültülü ve sağanak yağışın hakim olacağı Denizli’de yetkililer, sürücülerin ve vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli olması uyarında bulundu.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;      

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 16 derece arası değişirken hava sağanak yağışlı şeklinde olacak. Hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşeceği tahmin edilen Denizli’de yağışlı hava hakim olacak. Pazartesi günü ise kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege ile Manisa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Edirne ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu'da yer yer pus hadisesi bekleniyor.

 

Denizli’de bugün kent merkezinde öğleden sonra etkili olması beklenen yağışların akşam saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor. Kent merkezinde Pazar günü çok bulutlu olacağı çoğu ilçelerde ise yağışlı havanın hafta boyunca devam edeceği görülüyor.  Pazartesi günü kent merkezinde kuvvetli gök gürültülü ve sağanak yağışın hakim olacağı Denizli’de yetkililer, sürücülerin ve vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli olması uyarında bulundu.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.