Denizli'de yağışlı hava geri geliyor!

HAVA DURUMU 28.11.2019 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de yağışlı hava geri geliyor!

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 7 ila 18 derece arası değişirken, hava parçalı bulutlu rüzgâr Güneyden 8 km/sa hızında esiyor. Denizli ve tüm ilçelerinde Cuma ve Pazar günleri sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Denizli ve ilçelerinde hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlemlenmezken havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı gözlemleniyor. Yer yer yağışların olacağı Denizli’de soğuk havanın etkisi ile bazı bölgelerde sis olayın görüleceği, sürücülerin özellikle dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan yetkililer olası kazaların önüne geçmek için tedbirli olmaları belirtildi.   Denizli’de yağışlı havanın Cuma ve Pazar günü etkili olacağı tahmin edilirken, Pazartesi günü parçalı bulutlu bir havanın olacağı görülüyor.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;     Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise kent merkezi ve ilçelerde 5 günlük hava raporları ise şöyle;   ACIPAYAM   BABADAĞ   BAKLAN   BEKİLLİ   BEYAĞAÇ   BOZKURT   BULDAN   ÇAL   ÇAMELİ   ÇARDAK   ÇİVRİL   GÜNEY   HONAZ   KALE   MERKEZEFENDİ   PAMUKKALE   SARAYKÖY   SERİNHİSAR   TAVAS  

Denizli’de bugün kent merkezinde hava sıcaklığı 7 ila 18 derece arası değişirken, hava parçalı bulutlu rüzgâr Güneyden 8 km/sa hızında esiyor. Denizli ve tüm ilçelerinde Cuma ve Pazar günleri sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Denizli ve ilçelerinde hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlemlenmezken havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı gözlemleniyor. Yer yer yağışların olacağı Denizli’de soğuk havanın etkisi ile bazı bölgelerde sis olayın görüleceği, sürücülerin özellikle dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan yetkililer olası kazaların önüne geçmek için tedbirli olmaları belirtildi.

 

Denizli’de yağışlı havanın Cuma ve Pazar günü etkili olacağı tahmin edilirken, Pazartesi günü parçalı bulutlu bir havanın olacağı görülüyor.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

Hava olaylarında bir değişiklik yaşanmaz ise kent merkezi ve ilçelerde 5 günlük hava raporları ise şöyle;

 

ACIPAYAM

 

BABADAĞ

 

BAKLAN

 

BEKİLLİ

 

BEYAĞAÇ

 

BOZKURT

 

BULDAN

 

ÇAL

 

ÇAMELİ

 

ÇARDAK

 

ÇİVRİL

 

GÜNEY

 

HONAZ

 

KALE

 

MERKEZEFENDİ

 

PAMUKKALE

 

SARAYKÖY

 

SERİNHİSAR

 

TAVAS

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.