Denizli’de Zafer Bayramının 99’uncu yılı törenle kutlandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.08.2021 - 12:03, Güncelleme: 30.08.2021 - 12:09
 

Denizli’de Zafer Bayramının 99’uncu yılı törenle kutlandı

Denizli’de Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle kutlamalar yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 9’uncu yıl dönümü Denizli’de de törenlerle kutlanıyor. Program Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. İstiklal Marşı okunmasının ardından il protokolü, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11’inci Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven ile bayramlaştı. Vali Atik, Başkan Zolan ve Piyade Albay Güven, vatandaşları ve askeri korteji selamladı. Törenin devamında halk oyunları ve beraberinde pek çok etkinlik düzenlendi.
Denizli’de Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle kutlamalar yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 9’uncu yıl dönümü Denizli’de de törenlerle kutlanıyor. Program Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. İstiklal Marşı okunmasının ardından il protokolü, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11’inci Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven ile bayramlaştı.

Vali Atik, Başkan Zolan ve Piyade Albay Güven, vatandaşları ve askeri korteji selamladı. Törenin devamında halk oyunları ve beraberinde pek çok etkinlik düzenlendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.