Denizli’den tatil için giden tatilciler uzun kuyruk oluşturdu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.07.2021 - 12:45, Güncelleme: 21.07.2021 - 12:45
 

Denizli’den tatil için giden tatilciler uzun kuyruk oluşturdu

Denizli’den Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, Denizli- Antalya karayolunda yoğunluğa neden oldu.

Kurban Bayramı öncesi 9 günlük tatil için çeşitli illere ve memleketlerine giden tatilcilerin ardından kurbanlarını kestikten sonra bayramın 2. günü sabah saatlerinden itibaren yola çıkan tatilciler Denizli-Antalya yolunda uzun kuyruklar oluşturdu. Tatil için Antalya, Muğla illerine giden tatilciler, Denizli kent merkezinden itibaren başlayan araç kuyruğu Cankurtaran Mahallesi Tunç petrole kadar uzadı. Trafikte araçların durma noktasında ilerledikleri kuyrukta trafikte kaza ve olumsuzluk yaşanmaması için trafik ekipleri kontrolü sağlamaya çalışıyor. Denizli-Antalya karayolu uzun araç kuyruğu ile adeta kilitlendi.  
Denizli’den Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, Denizli- Antalya karayolunda yoğunluğa neden oldu.

Kurban Bayramı öncesi 9 günlük tatil için çeşitli illere ve memleketlerine giden tatilcilerin ardından kurbanlarını kestikten sonra bayramın 2. günü sabah saatlerinden itibaren yola çıkan tatilciler Denizli- Antalya yolunda uzun kuyruklar oluşturdu.

Tatil için Antalya, Muğla illerine giden tatilciler, Denizli kent merkezinden itibaren başlayan araç kuyruğu Cankurtaran Mahallesi Tunç petrole kadar uzadı. Trafikte araçların durma noktasında ilerledikleri kuyrukta trafikte kaza ve olumsuzluk yaşanmaması için trafik ekipleri kontrolü sağlamaya çalışıyor. Denizli- Antalya karayolu uzun araç kuyruğu ile adeta kilitlendi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.