Denizlili üreticilere 17 milyon 943 bin 910 TL’lik destek hesaplarına aktarıldı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.04.2022 - 17:32, Güncelleme: 29.04.2022 - 17:32
 

Denizlili üreticilere 17 milyon 943 bin 910 TL’lik destek hesaplarına aktarıldı

Denizli’de hayvancılıkla uğraşan üreticiler için, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen buzağı desteği ödemeleri hesaplarına aktarıldı.

Her sene buzağı destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar buzağı destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediyordu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Ocak 2021'den geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de hayvancılıkla uğraşan üreticilerin Buzağı Desteği Ödemelerinin hesaplarına aktarıldığını duyurdu. Milletvekili Şahin Tin yaptığı paylaşımda; “Denizli’mizdeki 11 Bin 661 işletmede doğan 39 Bin 503 baş buzağı için 17 Milyon 943 bin 910 TL'lik 2021 yılı 1. dönem Buzağı Desteği Ödemesi üreticilerimizin hesaplarına aktarıldı. Tedbir ve desteklerle hayvan varlığımızı artırıyoruz. Yetiştiricilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Denizli’de hayvancılıkla uğraşan üreticiler için, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen buzağı desteği ödemeleri hesaplarına aktarıldı.

Her sene buzağı destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar buzağı destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediyordu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Ocak 2021'den geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de hayvancılıkla uğraşan üreticilerin Buzağı Desteği Ödemelerinin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Milletvekili Şahin Tin yaptığı paylaşımda; “Denizli’mizdeki 11 Bin 661 işletmede doğan 39 Bin 503 baş buzağı için 17 Milyon 943 bin 910 TL'lik 2021 yılı 1. dönem Buzağı Desteği Ödemesi üreticilerimizin hesaplarına aktarıldı. Tedbir ve desteklerle hayvan varlığımızı artırıyoruz. Yetiştiricilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.