Denizlililer dikkat! Afrika sıcakları geliyor

HAVA DURUMU 26.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlililer dikkat! Afrika sıcakları geliyor

Denizli'de 27 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları en yüksek 33 derece olarak gözküyor ve ilerleyen günlerde ise 34 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor.Hafta başından itibaren Afrika üzerinden gelen sıcak havayla ülkede sıcaklıkların hissedilir derecede artacağı tahmin ediliyor.     Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Afrika üzerinden gelen sıcak havayla ülkede sıcaklıkların 5-10 derece artması bekleniyor.Sıcaklıkların özellikle salı gününden itibaren iç kesimlerde mayıs ayı ekstrem değerlerine ulaşacağı öngörülüyor.Bazı illerde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara'da 34, İstanbul'da 31, İzmir'de 35, Şanlıurfa'da 39, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'de 38, Denizli, Düzce ve Malatya'da 36, Bursa, Konya, Adana ve Diyarbakır'da 35, Kayseri ve Isparta'da 33 dereceye ulaşması bekleniyor.   Denizli'de 27 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklarının 33 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.   Denizli'de 5 Günlük Hava Durumu 27 Mayıs Pazartesi günü, en düşük 17, en yüksek 33 derece ve az bulutlu 28 Mayıs Salı günü, en düşük 18, en yüksek 36 derece ve çoğunlukla güneşli 29 Mayıs Çarşamba günü, en düşük 20, en yüksek 35 derece, çoğunlukla güneşli 30 Mayıs Perşembe günü, en düşük 19, en yüksek 33 derece ve parçalı bulutlu 31 Mayıs Cuma günü, en düşük 19, en yüksek 34 derece ve çoğunlukla güneşli   "SAATLERE DİKKAT!" Beklenen sıcak havayla güneş ışınlarının dik geldiği 10.00-16.00 saatlerinde başta kronik rahatsızlıkları olanlar, çocuklar ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların güneş ışına doğrudan maruz kalmamaları, sıcaktan korunmak için önlem almaları uyarısında bulunuldu.

Denizli'de 27 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları en yüksek 33 derece olarak gözküyor ve ilerleyen günlerde ise 34 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor.Hafta başından itibaren Afrika üzerinden gelen sıcak havayla ülkede sıcaklıkların hissedilir derecede artacağı tahmin ediliyor.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Afrika üzerinden gelen sıcak havayla ülkede sıcaklıkların 5-10 derece artması bekleniyor.Sıcaklıkların özellikle salı gününden itibaren iç kesimlerde mayıs ayı ekstrem değerlerine ulaşacağı öngörülüyor.Bazı illerde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara'da 34, İstanbul'da 31, İzmir'de 35, Şanlıurfa'da 39, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye'de 38, Denizli, Düzce ve Malatya'da 36, Bursa, Konya, Adana ve Diyarbakır'da 35, Kayseri ve Isparta'da 33 dereceye ulaşması bekleniyor.

 

Denizli'de 27 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hava sıcaklarının 33 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

 

Denizli'de 5 Günlük Hava Durumu

27 Mayıs Pazartesi günü, en düşük 17, en yüksek 33 derece ve az bulutlu

28 Mayıs Salı günü, en düşük 18, en yüksek 36 derece ve çoğunlukla güneşli

29 Mayıs Çarşamba günü, en düşük 20, en yüksek 35 derece, çoğunlukla güneşli

30 Mayıs Perşembe günü, en düşük 19, en yüksek 33 derece ve parçalı bulutlu

31 Mayıs Cuma günü, en düşük 19, en yüksek 34 derece ve çoğunlukla güneşli

 

"SAATLERE DİKKAT!"

Beklenen sıcak havayla güneş ışınlarının dik geldiği 10.00-16.00 saatlerinde başta kronik rahatsızlıkları olanlar, çocuklar ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların güneş ışına doğrudan maruz kalmamaları, sıcaktan korunmak için önlem almaları uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.