Denizli’nin o ilçesinde kar yağmaya başladı

DENİZLİ 02.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’nin o ilçesinde kar yağmaya başladı

Denizli’de kışın en soğuk ilçelerinden olan Çameli’de an itibariyle kar yağışı başladı.   Hava sıcaklığının -4 ila 9 derece olduğu ilçede Mart ayı kendisini hissetirmeye başladı. Öğleden sonra soğuk hava dalgasının etkili olması ile birlikte ilçe merkezi ve yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağıiı etkili oldu.   İlçede kar yağışının devam ettiği, yüksek kesimlerin beyaza bürümeye başladığı ifade edilirken kar yağışının devam edip etmeyeceği merak ediliyor.      

Denizli’de kışın en soğuk ilçelerinden olan Çameli’de an itibariyle kar yağışı başladı.

 

Hava sıcaklığının -4 ila 9 derece olduğu ilçede Mart ayı kendisini hissetirmeye başladı. Öğleden sonra soğuk hava dalgasının etkili olması ile birlikte ilçe merkezi ve yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağıiı etkili oldu.

 

İlçede kar yağışının devam ettiği, yüksek kesimlerin beyaza bürümeye başladığı ifade edilirken kar yağışının devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.