Denizli’nin o ilçesinde sağanak yağış etkili oldu

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.08.2022 - 15:53, Güncelleme: 18.08.2022 - 15:53
 

Denizli’nin o ilçesinde sağanak yağış etkili oldu

Denizli kent merkezinde güneşli hava hakim olurken, Çameli’den gelen haberde sağanak yağışın etkili olduğu gözlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün Denizli il genelinde az bulutlu ve açık olan hava durumu, Çameli’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış ile adeta sürpriz oldu.Hava sıcaklığının 31 derece gözlemlendiği Çameli İlçesi’nde sağanak yağışla birlikte sıcaklık 26 derecelere kadar düştü. Yağış esnasında ilçe meydanın yer alan termometrenin bulunduğu saat anıtında hava sıcaklığı 26’yı gösterdi. Bir anda sağanak yağışın başladığı Çameli’de, bardaktan boşalırcasına yağan yağmur 15 dakika boyunca devam etti. Vatandaşlar yağışla birlikte hava sıcaklığının düşeceğini belirtti.
Denizli kent merkezinde güneşli hava hakim olurken, Çameli’den gelen haberde sağanak yağışın etkili olduğu gözlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün Denizli il genelinde az bulutlu ve açık olan hava durumu, Çameli’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış ile adeta sürpriz oldu.Hava sıcaklığının 31 derece gözlemlendiği Çameli İlçesi’nde sağanak yağışla birlikte sıcaklık 26 derecelere kadar düştü. Yağış esnasında ilçe meydanın yer alan termometrenin bulunduğu saat anıtında hava sıcaklığı 26’yı gösterdi.

Bir anda sağanak yağışın başladığı Çameli’de, bardaktan boşalırcasına yağan yağmur 15 dakika boyunca devam etti. Vatandaşlar yağışla birlikte hava sıcaklığının düşeceğini belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.