Denizlispor, Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.10.2021 - 14:31, Güncelleme: 02.10.2021 - 14:31
 

Denizlispor, Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Denizlispor, yarın saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını bugün Bolu'da yaptığı antrenman ile tamamladı.

Bugün öğle saatlerinde Teknik Direktör Serhat Gülpınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Top kapma ve pas oyunları ile devam eden çalışma taktik çalışma ile sona erdi. Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarda hiçbir pozitif bulguya rastlanmadı. Denizlispor'un Boluspor maçı kafilesi şu şekilde: Adam Stachowiak, Abdülkadı̇r Sünger, Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen, Hakan Çı̇nemre, Erdal Akdarı̇, Gökhan Süzen, Özer Özdemı̇r, Ismaıl Aissati, Ogenyi Onazi, Dja Djedje, Muhammed Gönülaçar, Okan Derı̇cı̇, Eren Kıryolcu, Alaattı̇n Öner, Mustafa Çeçenoğlu, İlhan Depe, Ömer Şı̇şmanoğlu, Muğdat Çelı̇k, Kevin Mayi, Veton Tusha. Yeşil-siyahlı ekipte sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Boluspor ile Denizlispor arasında 3 Ekim Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmanın orta hakemi Oğuzhan Çakır olacak.
Denizlispor, yarın saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını bugün Bolu'da yaptığı antrenman ile tamamladı.

Bugün öğle saatlerinde Teknik Direktör Serhat Gülpınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Top kapma ve pas oyunları ile devam eden çalışma taktik çalışma ile sona erdi.

Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarda hiçbir pozitif bulguya rastlanmadı.

Denizlispor'un Boluspor maçı kafilesi şu şekilde: Adam Stachowiak, Abdülkadı̇r Sünger, Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen, Hakan Çı̇nemre, Erdal Akdarı̇, Gökhan Süzen, Özer Özdemı̇r, Ismaıl Aissati, Ogenyi Onazi, Dja Djedje, Muhammed Gönülaçar, Okan Derı̇cı̇, Eren Kıryolcu, Alaattı̇n Öner, Mustafa Çeçenoğlu, İlhan Depe, Ömer Şı̇şmanoğlu, Muğdat Çelı̇k, Kevin Mayi, Veton Tusha.

Yeşil-siyahlı ekipte sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Boluspor ile Denizlispor arasında 3 Ekim Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmanın orta hakemi Oğuzhan Çakır olacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.