Denizlispor, Mesut Bakkal ile kazandı!

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.05.2022 - 09:07, Güncelleme: 15.05.2022 - 09:07
 

Denizlispor, Mesut Bakkal ile kazandı!

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor ile golsüz berabere kalmasının ardından ligde kalmayı garantiledi. Ligde 46 puan toplayan Denizlispor, 27 puanını 14 maçta Mesut Bakkal ile kazandı.

Zorlu bir sezon geçiren ve düşme hattında olan Denizlispor, Mesut Bakkal’ın gelmesi ile birlikte umutlar yeşerdi. Fatih Tekke’nin görevden ayrılmasının ardından Denizlispor ile anlaşan 57 yaşındaki deneyimli teknik adam,  Denizlispor ile ilk maçını 23’üncü haftada Eyüpspor ile yaptı. Ligin ilk sıralarında yer alan ve play-off mücadelesi veren Eyüpspor ile evinde 2-2 berabere kalarak ligde kalma anlamında önemli bir adım attı. BAKKAL İLE 27 PUAN TOPLADI Mesut Bakkal ile 14 hafta beraber çalışan Denizlispor, 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Bakkal’ın geldiğinde 19 puana sahip yeşil-siyahlı ekip, deneyimli teknik adamla 14 maçta 27 puan alarak ligde kalmayı başardı. Denizlispor, Bakkal’ın yönetiminde oynanan maçlar arasında hezimet yaşadığı tek maç deplasmanda Samsunspor karşısında 5-0’lık skorla mağlup olurken, en gollü kazandığı maç ise yine deplasmanda 5-1’lik skorla Kocaeli karşısında galibiyeti yaşadı. BB ERZURUMSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYOR Denizlispor ligin son maçını BB Erzurumspor ile evinde yapacak.  BB Erzurumspor ile son maçını oynayacak yeşil-siyahlı ekip ligde kalmanın sevincini karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak taçlandırmak istiyor. PUANLARI DEPLASMANDA KAZANDI Denizlispor, Mesut Bakkal ile oynadığı 14 maçta topladığı 27 puanın 14’ünü deplasmanda oynadığı maçlarda kazandı. Evinde oynadığı maçlarda ise 13 puan kazandı. Denizlispor’un Mesut Bakkal döneminde oynadığı maçların skorları ise şu şekilde; Denizlispor-Eyüpspor: 2-2 Adanaspor-Denizlispor: 0-0   (D) Denizlispor-Altınordu: 1-0 Samsunspor-Denizlispor: 5-0   (D) Denizlispor-Boluspor: 2-0 Balıkesirspor-Denizlispor: 0-1   (D) Kocaelispor-Denizlispor: 1-5   (D) Denizlispor-Tuzlaspor: 2-4 Keçiörengücü-Denizlispor: 0-1 (D) Denizlispor-İstanbulspor: 4-3 Bursapor-Denizlispor: 1-0   (D) Denizlispor-Gençlerbirliği: 2-1 Denizlispor-Menemenspor: 2-1 Ümraniyespor-Denizlispor: 0-0   (D) Denizlispor-BB Erzurumspor: Oynanacak
Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor ile golsüz berabere kalmasının ardından ligde kalmayı garantiledi. Ligde 46 puan toplayan Denizlispor, 27 puanını 14 maçta Mesut Bakkal ile kazandı.

Zorlu bir sezon geçiren ve düşme hattında olan Denizlispor, Mesut Bakkal’ın gelmesi ile birlikte umutlar yeşerdi. Fatih Tekke’nin görevden ayrılmasının ardından Denizlispor ile anlaşan 57 yaşındaki deneyimli teknik adam,  Denizlispor ile ilk maçını 23’üncü haftada Eyüpspor ile yaptı. Ligin ilk sıralarında yer alan ve play-off mücadelesi veren Eyüpspor ile evinde 2-2 berabere kalarak ligde kalma anlamında önemli bir adım attı.

BAKKAL İLE 27 PUAN TOPLADI

Mesut Bakkal ile 14 hafta beraber çalışan Denizlispor, 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Bakkal’ın geldiğinde 19 puana sahip yeşil-siyahlı ekip, deneyimli teknik adamla 14 maçta 27 puan alarak ligde kalmayı başardı. Denizlispor, Bakkal’ın yönetiminde oynanan maçlar arasında hezimet yaşadığı tek maç deplasmanda Samsunspor karşısında 5-0’lık skorla mağlup olurken, en gollü kazandığı maç ise yine deplasmanda 5-1’lik skorla Kocaeli karşısında galibiyeti yaşadı.

Denizlispor ligde kaldı

BB ERZURUMSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYOR

Denizlispor ligin son maçını BB Erzurumspor ile evinde yapacak.  BB Erzurumspor ile son maçını oynayacak yeşil-siyahlı ekip ligde kalmanın sevincini karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak taçlandırmak istiyor.

Denizlispor'da büyük sevinç

PUANLARI DEPLASMANDA KAZANDI

Denizlispor, Mesut Bakkal ile oynadığı 14 maçta topladığı 27 puanın 14’ünü deplasmanda oynadığı maçlarda kazandı. Evinde oynadığı maçlarda ise 13 puan kazandı.

Denizlispor’un Mesut Bakkal döneminde oynadığı maçların skorları ise şu şekilde;

Denizlispor-Eyüpspor: 2-2

Adanaspor-Denizlispor: 0-0   (D)

Denizlispor-Altınordu: 1-0

Samsunspor-Denizlispor: 5-0   (D)

Denizlispor-Boluspor: 2-0

Balıkesirspor-Denizlispor: 0-1   (D)

Kocaelispor-Denizlispor: 1-5   (D)

Denizlispor-Tuzlaspor: 2-4

Keçiörengücü-Denizlispor: 0-1 (D)

Denizlispor-İstanbulspor: 4-3

Bursapor-Denizlispor: 1-0   (D)

Denizlispor-Gençlerbirliği: 2-1

Denizlispor-Menemenspor: 2-1

Ümraniyespor-Denizlispor: 0-0   (D)

Denizlispor-BB Erzurumspor: Oynanacak

Denizlispor Ligde kaldı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.