Denizlispor Ulusal Kulüp Lisansı Aldı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.09.2021 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 13:06
 

Denizlispor Ulusal Kulüp Lisansı Aldı

Denizlispor ‘Ulusal Kulüp Lisansı’ almaya hak kazandı. Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'den 37 kulübe Ulusal Lisans verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre kurul, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre inceledi. Kulüp Lisans Kurulu, yaptığı 3. ve son değerlendirmede Süper Lig'den 8, TFF 1. Lig'den 12 ve TFF 2. Lig'den 17 kulübe Ulusal Lisans verilmesine hükmetti. Denizlispor, Türkiye "Ulusal Kulüp Lisansı" almaya hak kazanan takımlar arasında yer aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan inceleme sonunda Finansal Fair-Play ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. Denizlispor’un artık puan silme gibi bir ceza alması mümkün değil. Lisansı almamızda maddi ve manevi desteğini bizlerden eksik etmeyen Başkanımız Sayın Mehmet Uz'a ve yönetim kurulumuza, lisans alma sürecinde emek veren tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Denizlispor ‘Ulusal Kulüp Lisansı’ almaya hak kazandı. Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'den 37 kulübe Ulusal Lisans verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre kurul, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre inceledi.

Kulüp Lisans Kurulu, yaptığı 3. ve son değerlendirmede Süper Lig'den 8, TFF 1. Lig'den 12 ve TFF 2. Lig'den 17 kulübe Ulusal Lisans verilmesine hükmetti.

Denizlispor, Türkiye "Ulusal Kulüp Lisansı" almaya hak kazanan takımlar arasında yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan inceleme sonunda Finansal Fair-Play ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazandı. Denizlispor’un artık puan silme gibi bir ceza alması mümkün değil. Lisansı almamızda maddi ve manevi desteğini bizlerden eksik etmeyen Başkanımız Sayın Mehmet Uz'a ve yönetim kurulumuza, lisans alma sürecinde emek veren tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.