Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.06.2022 - 13:05, Güncelleme: 28.06.2022 - 13:05
 

Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Altaş Denizlispor, bir taraftan transfer işlemlerini yürütürken, bir taraftan yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nden Teknik Direktör Mesut Bakkal, yönetiminde bugün yaptığı idmanla hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bugünkü antrenmanda futbolcular daha çok ısınma, düz koşu ve adaptasyon çalışması gerçekleştirdi. Lig’de kalmanın rahatlığı ile yeni sezona daha güçlü olmak için çalışan futbolcu ve teknik ekibin moralleri yerinde gözlendi.
Altaş Denizlispor, bir taraftan transfer işlemlerini yürütürken, bir taraftan yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nden Teknik Direktör Mesut Bakkal, yönetiminde bugün yaptığı idmanla hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Bugünkü antrenmanda futbolcular daha çok ısınma, düz koşu ve adaptasyon çalışması gerçekleştirdi. Lig’de kalmanın rahatlığı ile yeni sezona daha güçlü olmak için çalışan futbolcu ve teknik ekibin moralleri yerinde gözlendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.