Denizlispor’a destek veren yöneticiler onurlandırıldı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.06.2022 - 13:49, Güncelleme: 02.06.2022 - 13:49
 

Denizlispor’a destek veren yöneticiler onurlandırıldı

Altaş Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, zorlu geçen sezon boyunca takıma olan desteklerini bırakmayan yöneticileri onurlandırdı.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yönetim kurulu üyeleriyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Geride kalan sezon verdikleri hizmetler dolayısıyla yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden başkan Mehmet Uz, sezonun anısına yöneticilere plaket takdim etti. Başkan Uz, yemekte yaptığı açıklamada, "Zor bir dönemde geldiğimiz görevde, yol arkadaşı olarak yanımızda olan ve koyduğumuz hedefe ulaşmamızda büyük emekleri olan yönetim kurulu arkadaşlarımla bir araya geldik. Kendilerine sezon boyunca verdikleri maddi manevi destekleri ve kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
Altaş Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, zorlu geçen sezon boyunca takıma olan desteklerini bırakmayan yöneticileri onurlandırdı.

Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yönetim kurulu üyeleriyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Geride kalan sezon verdikleri hizmetler dolayısıyla yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden başkan Mehmet Uz, sezonun anısına yöneticilere plaket takdim etti.

Başkan Uz, yemekte yaptığı açıklamada, "Zor bir dönemde geldiğimiz görevde, yol arkadaşı olarak yanımızda olan ve koyduğumuz hedefe ulaşmamızda büyük emekleri olan yönetim kurulu arkadaşlarımla bir araya geldik. Kendilerine sezon boyunca verdikleri maddi manevi destekleri ve kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.