Denizli’ye Bir Gurur Daha!

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.09.2021 - 13:02, Güncelleme: 19.09.2021 - 13:02
 

Denizli’ye Bir Gurur Daha!

İstanbul büyük Taekwondo organizasyona sahne oluyor. Toplamda 8 gün sürecek organizasyonda her biri 2'şer gün yapılacak büyükler, gençler, yıldızlar, ve poomsae kategorilerinde müsabakalar yapılacak.

Tüm kategorilere yaklaşık 30 ülkeden 1400 civarında sporcu kayıt yaptırmış durumda. Ayrıca 23 Eylül tarihinde Avrupa Para Tekvando Şampiyonası organize edilecek. Bu şampiyonada ise 20'ye yakın ülkeden 100 civarında sporcu mücadele edecek. Her iki organizasyon da Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için puan verecek.   Müsabakalar ilk günden beri heyecanla sürüyor. Müsabakaların dördüncü gününde Türk taekwondocular, gençler kategorisinde 8’i altın 27 madalya kazandı. Aralarından en ilgi çekeni ise Denizli’mizi de temsil eden Arzu Kavsara’nın maçları oldu. Genç sporcu Denizli’ye her çıktığı maçta büyük gururlar yaşatıyor. 68 Kiloda mücadele eden Kavsara hem Denizli’yi hem de Milli Takımımızı temsil etti. İlk maçını Milli Takımımız adına dövüşen Aslı İrem Şimşek’e karşı kazanan Arzu Kavsara, Yarı final maçında mağlup olarak üçüncü oldu.   Tuana Spor Kulübü Antrenörü ve Gençler Milli Takım Antrenörü Oğuz Karakaya, Denizli’yi temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.   Arzu Kavsara bu derecesiyle birlikte, Bosna-Hersek’te yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
İstanbul büyük Taekwondo organizasyona sahne oluyor. Toplamda 8 gün sürecek organizasyonda her biri 2'şer gün yapılacak büyükler, gençler, yıldızlar, ve poomsae kategorilerinde müsabakalar yapılacak.

Tüm kategorilere yaklaşık 30 ülkeden 1400 civarında sporcu kayıt yaptırmış durumda. Ayrıca 23 Eylül tarihinde Avrupa Para Tekvando Şampiyonası organize edilecek. Bu şampiyonada ise 20'ye yakın ülkeden 100 civarında sporcu mücadele edecek. Her iki organizasyon da Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için puan verecek.

 

Müsabakalar ilk günden beri heyecanla sürüyor. Müsabakaların dördüncü gününde Türk taekwondocular, gençler kategorisinde 8’i altın 27 madalya kazandı. Aralarından en ilgi çekeni ise Denizli’mizi de temsil eden Arzu Kavsara’nın maçları oldu. Genç sporcu Denizli’ye her çıktığı maçta büyük gururlar yaşatıyor. 68 Kiloda mücadele eden Kavsara hem Denizli’yi hem de Milli Takımımızı temsil etti. İlk maçını Milli Takımımız adına dövüşen Aslı İrem Şimşek’e karşı kazanan Arzu Kavsara, Yarı final maçında mağlup olarak üçüncü oldu.

 

Tuana Spor Kulübü Antrenörü ve Gençler Milli Takım Antrenörü Oğuz Karakaya, Denizli’yi temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

 

Arzu Kavsara bu derecesiyle birlikte, Bosna-Hersek’te yapılacak olan Avrupa Gençler Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.