Diyanet'te o isim görevden alındı

RESMİ İLAN 20.05.2017 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Diyanet'te o isim görevden alındı

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar görevden alındı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar görevden alındı.    Resmi gazete yayınlanan karar sonrası Özafşar'dan boşalan koltuğu herhangi bir isim atanmadı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Diyanet TV'den sorumlu Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar görevden alındı. Özafşar, 19 Mayıs tarihli Erdoğan, Yıldırım ve Kurtulmuş'un imzaladığı üçlü kararname ile görevden alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.   Özafşar'ın neden görevinden alındığı açıklanmadı. Sadece idari bir tasarruf olduğu belirtildi.  
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar görevden alındı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar görevden alındı. 

 

Resmi gazete yayınlanan karar sonrası Özafşar'dan boşalan koltuğu herhangi bir isim atanmadı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Diyanet TV'den sorumlu Prof. Dr. Mehmet Emin Özafşar görevden alındı. Özafşar, 19 Mayıs tarihli Erdoğan, Yıldırım ve Kurtulmuş'un imzaladığı üçlü kararname ile görevden alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

Özafşar'ın neden görevinden alındığı açıklanmadı. Sadece idari bir tasarruf olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.