Dr. Ramazanoğlu Yeni Anayasa ile Türkiye’nin siyasal ekonomik ve sosyal alanda güçleneceğinin altını çizdi.

SİYASET 23.02.2017 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Dr. Ramazanoğlu Yeni Anayasa ile Türkiye’nin siyasal ekonomik ve sosyal alanda güçleneceğinin altını çizdi.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema RAMAZANOĞLU Referandum tarihi yaklaşırken halkı bilgilendirme kapsamında yaptığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ankara’da Denizlim Derneği’nin organize ettiği söyleşide,  Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin toplumun ihtiyacı doğrultusunda ortaya çıktığına vurgu yapan Dr. Ramazanoğlu Yeni Anayasa ile Türkiye’nin siyasal ekonomik ve sosyal alanda güçleneceğinin altını çizdi.  Dr. RAMAZANOĞLU ‘’Bırakın durmayı minik adımlarla bile ilerlemeye tahammülümüz yok, hedeflerimize koşmamız lazım’’ açıklamasında bulundu. Dr. Ramazanoğlu,  ‘’Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek için büyük potansiyeli var’’ dedi ve ekledi;  Daha özgün daha kurumsal bir demokrasi için Milletin kararının direkt olarak mekanizmalarda hissedilmesi için Yeni Anayasa’ya Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ihtiyacımız var.’’   ‘’Gençlerimiz olmak için değil, yapmak, üretmek için çalışmalı’’ Dr. Sema RAMAZANOĞLU, Yeni Anayasa ile seçilme yaşının 18’e indirileceğini hatırlatarak, gençlere seslendi; ‘’ Yönetime talip olun,  vazgeçmeyin, olmak için değil yapmak için, üretmek için çalışın. Siz ürettikçe ülkemiz kazanacak biz kazanacağız.’’ Dr. RAMAZANOĞLU kadınların da yönetime katılım açısından daha fazla talepkar olmalarının önemini vurguladı. 
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Denizli Milletvekili Dr. Sema RAMAZANOĞLU Referandum tarihi yaklaşırken halkı bilgilendirme kapsamında yaptığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ankara’da Denizlim Derneği’nin organize ettiği söyleşide,  Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin toplumun ihtiyacı doğrultusunda ortaya çıktığına vurgu yapan Dr. Ramazanoğlu Yeni Anayasa ile Türkiye’nin siyasal ekonomik ve sosyal alanda güçleneceğinin altını çizdi.

 Dr. RAMAZANOĞLU ‘’Bırakın durmayı minik adımlarla bile ilerlemeye tahammülümüz yok, hedeflerimize koşmamız lazım’’ açıklamasında bulundu.

Dr. Ramazanoğlu,  ‘’Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek için büyük potansiyeli var’’ dedi ve ekledi;  Daha özgün daha kurumsal bir demokrasi için Milletin kararının direkt olarak mekanizmalarda hissedilmesi için Yeni Anayasa’ya Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ihtiyacımız var.’’

 

‘’Gençlerimiz olmak için değil, yapmak, üretmek için çalışmalı’’

Dr. Sema RAMAZANOĞLU, Yeni Anayasa ile seçilme yaşının 18’e indirileceğini hatırlatarak, gençlere seslendi; ‘’ Yönetime talip olun,  vazgeçmeyin, olmak için değil yapmak için, üretmek için çalışın. Siz ürettikçe ülkemiz kazanacak biz kazanacağız.’’

Dr. RAMAZANOĞLU kadınların da yönetime katılım açısından daha fazla talepkar olmalarının önemini vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.