Duyarsız sürücüler hastanede aksamalara neden oldu

DENİZLİ 27.01.2017 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Duyarsız sürücüler hastanede aksamalara neden oldu

Denizli Devlet Hastanesi'nde duyarsız sürücülerin yanlış bölgelere park etmesi sonucu, bu sabah hastane içerisinde aksamalar meydana geldi.

Denizli'de  her geçen gün kamuya ait kullanım alanlarını kendilerine aitmiş gibi kullanan duyarsız sürücüler gün geçtikçe artıyor. Denizli Devlet Hastanesi'nde bu sabah yaşanan olayda, bazı sürücülerin yanlış park etmesi yüzünden diğer vatandaşlar zor anlar yaşadı.   Birçok kez şahit olduğumuz ve bu konuda sürekli şikayetlerin olduğu Denizli'de, kaldırıma park edilen araçların, yaya ve engelli vatandaşların ulaşımına engel oluyor. Bu sabah Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşanan tirajı komik olayda ise bazı sürücülerin Çocuk Acil kısmındaki yolu, cenaze alım noktasındaki giriş alanına park etmesi sonucu, hastane içerisinde trafikte aksamalar meydana geldi.     Çocuk Acil ünitesinin olduğu yola park eden sürücü nedeni ile hastane arkasındaki çıkış kısmından araçlar çıkamadı. Cenaze giriş kısmına park eden iki araç nedeni ile de cenazesini almaya gelen yakınları morg kısmına giremedi. Bu neden den dolayı  meydana gelen aksaklıkları Hastane güvenliği defalarca anons yapmasına rağmen bir sonuç alınamadı.   Yanlış yere park eden duyarsız sürücüler trafik ekiplerine haber verildiği belirtildi.  
Denizli Devlet Hastanesi'nde duyarsız sürücülerin yanlış bölgelere park etmesi sonucu, bu sabah hastane içerisinde aksamalar meydana geldi.

Denizli'de  her geçen gün kamuya ait kullanım alanlarını kendilerine aitmiş gibi kullanan duyarsız sürücüler gün geçtikçe artıyor. Denizli Devlet Hastanesi'nde bu sabah yaşanan olayda, bazı sürücülerin yanlış park etmesi yüzünden diğer vatandaşlar zor anlar yaşadı.

 

Birçok kez şahit olduğumuz ve bu konuda sürekli şikayetlerin olduğu Denizli'de, kaldırıma park edilen araçların, yaya ve engelli vatandaşların ulaşımına engel oluyor. Bu sabah Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşanan tirajı komik olayda ise bazı sürücülerin Çocuk Acil kısmındaki yolu, cenaze alım noktasındaki giriş alanına park etmesi sonucu, hastane içerisinde trafikte aksamalar meydana geldi.

 

 

Çocuk Acil ünitesinin olduğu yola park eden sürücü nedeni ile hastane arkasındaki çıkış kısmından araçlar çıkamadı. Cenaze giriş kısmına park eden iki araç nedeni ile de cenazesini almaya gelen yakınları morg kısmına giremedi. Bu neden den dolayı  meydana gelen aksaklıkları Hastane güvenliği defalarca anons yapmasına rağmen bir sonuç alınamadı.

 

Yanlış yere park eden duyarsız sürücüler trafik ekiplerine haber verildiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.