Ege’ye Cübbesiyle Geldi, Cübbesiyle Gitti!

DİĞER 18.08.2016 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ege’ye Cübbesiyle Geldi, Cübbesiyle Gitti!

denizli haber / denizli 20 haber / Ege’ye Cübbesiyle Geldi, Cübbesiyle Gitti!

Sağlık yönüyle yakından ilgilendiren Ege Bölgesini ve Denizli’yi de yakından ilgilendiren İzmir’in Devlet kökenli iki üniversitesinde heyecanlı tören vardı. En çok dikkat çeken ise Ege Üniversitesi Rektörlük devir teslim töreniydi. Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitelerinde yeni rektörler görevi devraldıktan sonra çiçeği burnunda Rektörler mesajlarını yayınladılar…        Ege Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun; “Rektörlüğün kapısı hiçbir zaman kapalı olmayacak Milletime açık tutacağım ve her şey şeffaf olacak” diyordu. Rektör Hoşcoşkun, buradan kime, kimlere mesaj veriyordu. Yoksa kapalı kapılar ardında ve milletle aralarına korumaları koyan eski yöneticilerin kulaklarını mı çınlatıyordu? YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!       
denizli haber / denizli 20 haber / Ege’ye Cübbesiyle Geldi, Cübbesiyle Gitti!

Sağlık yönüyle yakından ilgilendiren Ege Bölgesini ve Denizli’yi de yakından ilgilendiren İzmir’in Devlet kökenli iki üniversitesinde heyecanlı tören vardı. En çok dikkat çeken ise Ege Üniversitesi Rektörlük devir teslim töreniydi. Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitelerinde yeni rektörler görevi devraldıktan sonra çiçeği burnunda Rektörler mesajlarını yayınladılar…

      

Ege Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun; “Rektörlüğün kapısı hiçbir zaman kapalı olmayacak Milletime açık tutacağım ve her şey şeffaf olacak” diyordu. Rektör Hoşcoşkun, buradan kime, kimlere mesaj veriyordu. Yoksa kapalı kapılar ardında ve milletle aralarına korumaları koyan eski yöneticilerin kulaklarını mı çınlatıyordu?

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.