Eğitim Fakültesinde ‘Öğrenci Destek Birimi’ Kuruldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.05.2022 - 17:40, Güncelleme: 10.05.2022 - 17:40
 

Eğitim Fakültesinde ‘Öğrenci Destek Birimi’ Kuruldu

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi (ÖDB) öğrencilere akademik, sosyal, psikolojik, ekonomik ve kariyerle ilgili konularda destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı başkanlığında, gönüllü olarak öğrenci destek biriminde yer alan öğretim üyeleri ve öğrenci temsilcisi katıldı. Öğrenciler için fakültede mağaza açılacak Rektörlük bünyesinde Öğrenci Destek Biriminin kurulduğunu, ilgili yönergenin hazırlandığını ve her akademik birimde de öğrenci destek birimlerinin faaliyete geçtiğini belirten Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi ile ilgili bilgi verdi. Prof. Dr. Baltacı, “Birimimiz fakültede eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencileri daha yakından tanımak, sorunlarını ve çözüm yollarını belirlemek, çeşitli ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrencilere psiko-sosyal destek vermek amacıyla kuruldu. Fakültede gönüllü öğretim elemanlarının titizlikle çalışması neticesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Öğrenci mağazası için bir oda tahsis edildi. Bu mağazadan öğrencilerin giysi, kırtasiye, gıda vb. ihtiyaçları karşılanacak” dedi. Öğrencilere destek olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını vurgulayan Baltacı, “Henüz birimin kuruluş aşamasındayız. Ona rağmen bizden haberdar olan insanlar ciddi katkılar sunmaya başladılar. Bunun için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öğrencilerin her konuda yanındayız Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Biriminin öncelikle psikolojik ve sosyal destek vermeyi amaçladığını belirten Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, “Akademik, ekonomik ve kariyerle ilgili konularda da öğrencilerin yanında olacağız. Öğrencileri temsilen bir öğrencimiz birimde görev alıyor. Bize e-posta, danışman ya da sosyal medya aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Üstelik sadece kendiniz için değil, desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınız içinde başvuru yapabilirsiniz. Başvuruların gizli kalacağından emin olabilirsiniz” dedi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi’ne odbegitim@pau.edu.tr mail adresinden ya da odbegitim_pau sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi (ÖDB) öğrencilere akademik, sosyal, psikolojik, ekonomik ve kariyerle ilgili konularda destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı başkanlığında, gönüllü olarak öğrenci destek biriminde yer alan öğretim üyeleri ve öğrenci temsilcisi katıldı.

Öğrenciler için fakültede mağaza açılacak

Rektörlük bünyesinde Öğrenci Destek Biriminin kurulduğunu, ilgili yönergenin hazırlandığını ve her akademik birimde de öğrenci destek birimlerinin faaliyete geçtiğini belirten Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi ile ilgili bilgi verdi. Prof. Dr. Baltacı, “Birimimiz fakültede eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencileri daha yakından tanımak, sorunlarını ve çözüm yollarını belirlemek, çeşitli ihtiyaçlarını karşılayamayan öğrencilere psiko-sosyal destek vermek amacıyla kuruldu. Fakültede gönüllü öğretim elemanlarının titizlikle çalışması neticesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Öğrenci mağazası için bir oda tahsis edildi. Bu mağazadan öğrencilerin giysi, kırtasiye, gıda vb. ihtiyaçları karşılanacak” dedi. Öğrencilere destek olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını vurgulayan Baltacı, “Henüz birimin kuruluş aşamasındayız. Ona rağmen bizden haberdar olan insanlar ciddi katkılar sunmaya başladılar. Bunun için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrencilerin her konuda yanındayız

Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Biriminin öncelikle psikolojik ve sosyal destek vermeyi amaçladığını belirten Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, “Akademik, ekonomik ve kariyerle ilgili konularda da öğrencilerin yanında olacağız. Öğrencileri temsilen bir öğrencimiz birimde görev alıyor. Bize e-posta, danışman ya da sosyal medya aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Üstelik sadece kendiniz için değil, desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz arkadaşlarınız içinde başvuru yapabilirsiniz. Başvuruların gizli kalacağından emin olabilirsiniz” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci Destek Birimi’ne odbegitim@pau.edu.tr mail adresinden ya da odbegitim_pau sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.