‘Eğitim’ Konulu Kısa Film Senaryo Yarışması Başladı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2021 - 13:11, Güncelleme: 24.04.2021 - 13:11
 

‘Eğitim’ Konulu Kısa Film Senaryo Yarışması Başladı

ÖĞ-DER (Şuurlu Öğretmenler Derneği) herkese açık ‘EĞİTİM’ konulu kısa film senaryo yarışması düzenliyor.

ÖĞ-DER (Şuurlu Öğretmenler Derneği)  ‘den yapılan açıklamada, Her sene farklı konularda kısa film senaryosu yarışması düzenleyen derneğimiz bu sene düzenlediği 10.Kısa Film senaryo yarışmasının ana konusunu  ‘EĞİTİM’ olarak belirledi. Herkese açık olan yarışmada eğitim temasıyla ilgili konularda yazılacak senaryolar ödüllendirilecek. Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Eğitimde yaşanan sıkıntılara son yıllarda pandemi sürecinin de eklenmesiyle çıkış yolu aranan bir alan olduğunu ve bu alanda insanımıza ilham verecek, yaşadığımız sorunlara rağmen eğitimin önemini vurgulayacak senaryolar beklediklerini belirtti.  Eğitimde çözüm kadar sorunları da doğru tespit eden, insanımıza iyiyi, güzeli hatırlatacak kısa film senaryolarını ödüllendirmeyi hedeflediklerini belirtti.   Yarışmaya son katılım tarihi 12 Kasım 2021 günü olarak açıklanırken yarışma değerlendirme jürisi -Cafer Özgül (Senarist-Yönetmen) -Gülçin İçöz (Senarist) -Gürsel Ateş ( Yönetmen) -İbrahim Demirkan (Öğretmen-Senarist) -Ümit Altun ( Radyo TV öğretmeni) -İdris Şahin (Yapımcı Yönetmen) olarak belirlendi. Yarışma ödülleri 1. ye 10 000 TL, 2. ye 6 000 TL,  3.ye 4000 TL  ile 2 Mansiyon ödülü alana 2000’şer TL ve ödül alan herkese 1 yıllık Milli Şuur Dergisi aboneliği   Yarışmayla ilgili geniş bilgi http://www.ogder.org/kisafilm.aspx
ÖĞ-DER (Şuurlu Öğretmenler Derneği) herkese açık ‘EĞİTİM’ konulu kısa film senaryo yarışması düzenliyor.

ÖĞ-DER (Şuurlu Öğretmenler Derneği)  ‘den yapılan açıklamada, Her sene farklı konularda kısa film senaryosu yarışması düzenleyen derneğimiz bu sene düzenlediği 10.Kısa Film senaryo yarışmasının ana konusunu  ‘EĞİTİM’ olarak belirledi. Herkese açık olan yarışmada eğitim temasıyla ilgili konularda yazılacak senaryolar ödüllendirilecek.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş, Eğitimde yaşanan sıkıntılara son yıllarda pandemi sürecinin de eklenmesiyle çıkış yolu aranan bir alan olduğunu ve bu alanda insanımıza ilham verecek, yaşadığımız sorunlara rağmen eğitimin önemini vurgulayacak senaryolar beklediklerini belirtti.  Eğitimde çözüm kadar sorunları da doğru tespit eden, insanımıza iyiyi, güzeli hatırlatacak kısa film senaryolarını ödüllendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Yarışmaya son katılım tarihi 12 Kasım 2021 günü olarak açıklanırken yarışma değerlendirme jürisi

-Cafer Özgül (Senarist-Yönetmen)

-Gülçin İçöz (Senarist)

-Gürsel Ateş ( Yönetmen)

-İbrahim Demirkan (Öğretmen-Senarist)

-Ümit Altun ( Radyo TV öğretmeni)

-İdris Şahin (Yapımcı Yönetmen) olarak belirlendi.

Yarışma ödülleri 1. ye 10 000 TL, 2. ye 6 000 TL,  3.ye 4000 TL  ile 2 Mansiyon ödülü alana 2000’şer TL ve ödül alan herkese 1 yıllık Milli Şuur Dergisi aboneliği

 

Yarışmayla ilgili geniş bilgi http://www.ogder.org/kisafilm.aspx

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.