Eğitimci Gökhan Bozkale hayatını kaybetti

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.07.2022 - 10:17, Güncelleme: 05.07.2022 - 15:25
 

Eğitimci Gökhan Bozkale hayatını kaybetti

Denizli’de özel eğitim kurumu öğretmenlerinden Coğrafya öğretmeni Gökhan Bozkale, gece geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Özel Eğitim Kurumları arasında sevilen ve güler yüzlüğü ile hem camianın hem de öğrencileri tarafından sevilen, yaklaşımları ile çevredekilerine neşe saçan Coğrafya Öğretmeni Gökhan Bozkale (42) bu sefer sevenlerini üzdü. Bozkale evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 1 çocuk babası Gökhan Bozkale’nin ölüm haberi eğitim camiası, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Bozkaya’nın cenazesi bugün saat 16.00'da Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
Denizli’de özel eğitim kurumu öğretmenlerinden Coğrafya öğretmeni Gökhan Bozkale, gece geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Özel Eğitim Kurumları arasında sevilen ve güler yüzlüğü ile hem camianın hem de öğrencileri tarafından sevilen, yaklaşımları ile çevredekilerine neşe saçan Coğrafya Öğretmeni Gökhan Bozkale (42) bu sefer sevenlerini üzdü. Bozkale evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1 çocuk babası Gökhan Bozkale’nin ölüm haberi eğitim camiası, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu. Bozkaya’nın cenazesi bugün saat 16.00'da Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.