Ekici, Araştırma Projeleri Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ağırladı

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.11.2022 - 08:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 08:47
 

Ekici, Araştırma Projeleri Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencileri Ağırladı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici,16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması finalinde dereceye giren öğrencileri ağırladı.

TÜBİTAK tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın Türkiye Finali 31 Ekim-4 Kasım tarihlerinde Diyarbakır'da gerçekleştirilen ve 10 alandan 180 projenin yer aldığı Türkiye Finali'nde öğrencilerimiz Hilal Keskin Türkiye 1.liği, Tuba Tok ise teşvik ödülü kazandı. İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli’yi en iyi şekilde temsil ederek önemli bir başarıya imza atan Merkezefendi Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Hilal Keskin ve Tuba Tok, Danışman Öğretmenleri Özge Duru ile Okul Müdürü Fatih Taylan’ı makamında ağırladı. TÜBİTAK projelerinin özverili bir çalışma ve sabır isteyen projeler olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, büyük bir özveri ile yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Türkiye Finali'nde birincilik ve teşvik ödülü ile dönen öğrencilerimiz Hilal Keskin ile Tuba Tok ve Danışman Öğretmenleri Özge Duru’yu tebrik ediyor,  başarılarının devamını diliyorum, dedi. Ziyaret sonunda Müdür Ekici başarılarından dolayı okul müdürü, danışman öğretmen ve başarılı öğrencilere hediye takdim etti.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici,16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması finalinde dereceye giren öğrencileri ağırladı.

TÜBİTAK tarafından 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın Türkiye Finali 31 Ekim-4 Kasım tarihlerinde Diyarbakır'da gerçekleştirilen ve 10 alandan 180 projenin yer aldığı Türkiye Finali'nde öğrencilerimiz Hilal Keskin Türkiye 1.liği, Tuba Tok ise teşvik ödülü kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Denizli’yi en iyi şekilde temsil ederek önemli bir başarıya imza atan Merkezefendi Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Hilal Keskin ve Tuba Tok, Danışman Öğretmenleri Özge Duru ile Okul Müdürü Fatih Taylan’ı makamında ağırladı.

Hilal Keskin

TÜBİTAK projelerinin özverili bir çalışma ve sabır isteyen projeler olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, büyük bir özveri ile yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Türkiye Finali'nde birincilik ve teşvik ödülü ile dönen öğrencilerimiz Hilal Keskin ile Tuba Tok ve Danışman Öğretmenleri Özge Duru’yu tebrik ediyor,  başarılarının devamını diliyorum, dedi.

Tuba Tok

Ziyaret sonunda Müdür Ekici başarılarından dolayı okul müdürü, danışman öğretmen ve başarılı öğrencilere hediye takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.