Engelliler İçin Denizli İŞKUR’da Online Hibe Desteği Eğitimi Düzenlendi

DENİZLİ 07.12.2020 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Engelliler İçin Denizli İŞKUR’da Online Hibe Desteği Eğitimi Düzenlendi

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde, 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü kapsamında “Bu Kulüpte Engel Yok İş Var” sloganıyla engelliler için grup çalışması düzenlendi.    Denizli İŞKUR bünyesinde, Engelli İş Koçluğu Servisinde görevli engelli iş koçları ve İş Kulübü Servisinde görevli iş kulübü liderleri ile birlikte yürütülen eğitimler, online ortamda gerçekleştirildi. Eğitimde engelli vatandaşlarımıza, İş Arama Becerileri kapsamında “İşgücü piyasası, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri, mülakat teknikleri” konu başlıklarında bilgi verildi.     3 Aralık Dünya Engelliler günü için Linkedin platformunda, “Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri” ve “Linkedin İş Kulübü hesabı” ortaklığında; “Engelliler için 65 bin TL Hibe Desteği Proje Detayları” başlığında yapılan canlı yayın programında ise :   •             İŞKUR İş Kulübü ve Engelli İş Koçları hakkında bilgilendirme, •             Hibe desteğinin kaynağı ve amaçları, •             Hibe desteği miktarı, •             Bu hibe desteğinden kimler faydalanabilir. •             Proje hangi sebeplerden reddedilir. •             Proje başvuru formunda dikkat edilecek hususlar nelerdir konularına yer verildi.   Yaklaşık bir saat süren canlı yayında 2.145 vatandaşımız eğitim konularını izleme fırsatı buldu.   Soru ve cevaplamaların ardından eğitim ve bilgilendirme programı sona erdi.  

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde, 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü kapsamında “Bu Kulüpte Engel Yok İş Var” sloganıyla engelliler için grup çalışması düzenlendi. 

 

Denizli İŞKUR bünyesinde, Engelli İş Koçluğu Servisinde görevli engelli iş koçları ve İş Kulübü Servisinde görevli iş kulübü liderleri ile birlikte yürütülen eğitimler, online ortamda gerçekleştirildi. Eğitimde engelli vatandaşlarımıza, İş Arama Becerileri kapsamında “İşgücü piyasası, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri, mülakat teknikleri” konu başlıklarında bilgi verildi.

 

 

3 Aralık Dünya Engelliler günü için Linkedin platformunda, “Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri” ve “Linkedin İş Kulübü hesabı” ortaklığında; “Engelliler için 65 bin TL Hibe Desteği Proje Detayları” başlığında yapılan canlı yayın programında ise :

 

•             İŞKUR İş Kulübü ve Engelli İş Koçları hakkında bilgilendirme,

•             Hibe desteğinin kaynağı ve amaçları,

•             Hibe desteği miktarı,

•             Bu hibe desteğinden kimler faydalanabilir.

•             Proje hangi sebeplerden reddedilir.

•             Proje başvuru formunda dikkat edilecek hususlar nelerdir konularına yer verildi.

 

Yaklaşık bir saat süren canlı yayında 2.145 vatandaşımız eğitim konularını izleme fırsatı buldu.

 

Soru ve cevaplamaların ardından eğitim ve bilgilendirme programı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.