Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve Yönetimi Bursiyer Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.09.2021 - 10:32, Güncelleme: 22.09.2021 - 10:32
 

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve Yönetimi Bursiyer Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Ortaokul, Lise, Üniversite Öğrencilerine ve Eğitime verdiği destekle bilinen Ensar Vakfı Denizli Şubesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve Yönetimi ile Vakıftan burs alan öğrenciler kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir, Çınar Kitap Kahve Proje koordinatörü Hasan Ali Yücel ve Genç Ensar Başkanı Feyzullah Dündar Gençlere yönelik birer konuşma gerçekleştirdi. Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir; yapmış ve yapacak oldukları çalışmaları anlattı. Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir  “ Biz sadece burs veren bir vakıf değiliz. Bursun yanında geleceğimiz olan gençlerimizin Ahlaki ve manevi değerlere sahip imanlı ve inançlı bir şekilde yetişmesi için var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Ensar Vakfının önemini anlatan Başkan Karademir,” Vakıf insan merkezli bir hizmet olup, insanın yaşamındaki her alanında vardır. Bizlerde vakıf anlayışından gelen ecdatlarımızın izinden gitmek için sarf ediyoruz. İnsanlarımıza hizmet edebilmek için vakıf çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Ortaokul, Lise, Üniversite Öğrencilerine ve Eğitime verdiği destekle bilinen Ensar Vakfı Denizli Şubesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve Yönetimi ile Vakıftan burs alan öğrenciler kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir, Çınar Kitap Kahve Proje koordinatörü Hasan Ali Yücel ve Genç Ensar Başkanı Feyzullah Dündar Gençlere yönelik birer konuşma gerçekleştirdi. Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir; yapmış ve yapacak oldukları çalışmaları anlattı.

Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir  “ Biz sadece burs veren bir vakıf değiliz. Bursun yanında geleceğimiz olan gençlerimizin Ahlaki ve manevi değerlere sahip imanlı ve inançlı bir şekilde yetişmesi için var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Ensar Vakfının önemini anlatan Başkan Karademir,” Vakıf insan merkezli bir hizmet olup, insanın yaşamındaki her alanında vardır. Bizlerde vakıf anlayışından gelen ecdatlarımızın izinden gitmek için sarf ediyoruz. İnsanlarımıza hizmet edebilmek için vakıf çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.