Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'nin Konuğu İlahiyatçı Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan Oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.10.2021 - 09:13, Güncelleme: 11.10.2021 - 09:13
 

Ensar Vakfı Çınar Kitap Kahve'nin Konuğu İlahiyatçı Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan Oldu

Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de, Bir Yazar-Bir Eser buluşmalarının konuğu İlahiyatçı Eğitimci-Yazar Nurten Ceceli Alkan oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Gençlik Projelerini" desteğiyle yürütülen, Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de düzenlenen; Bir Yazar-Bir Eser buluşmalarının konuğu, İlahiyatçı Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan oldu.   Konuşmasına hayat hikayesini ve Yazarlık sürecine nasıl başladığını anlatarak başlayan Nurten Ceceli Alkan, Kitap Yazmayla alakalı önemli bilgiler aktardı. "Kur'an-ı Kerim'in sadece ölülere gönderilecek bir hediye olarak değil de öncelikle dünya hayatını mutlu, huzurlu geçirmek isteyenlere hayatın her anını Rabbimizin rızasına uygun planlamamıza ve yaşamamıza fırsat oluşturan bir Rehber olarak gönderildiğine inanan biriyim. Kur'an-ı Kerim benim için evlat, eş, anne, kardeş, anneanne, babaanne, gelin, dünür, öğretmen, komşu, arkadaş, yazar, yönetici, vatandaş ve insan kimliklerimi şekillendirmemde başvurmaya çalıştığım kaynak kitap oldu." dedi. Konuşmasında, Suyun hayatımızdaki önemine ve israf edilmemesi gerektiğini belirterek, "Su gibi Aziz ol!" deyiminin altının doldurulması gerektiğine vurgu yaptı. Neslimizin teknolojiyi kullanırken de doğru ve hayırlı çalışmalar amaçlı kullandırılması gerektiğinin altını çizdi... Nurten Ceceli Alkan, Programın sonunda Müellifi olduğu kitaplarından katılımcılara imzaladı.   Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir, katılımcılara ve Yazar Nurten Ceceli Alkan'a çok teşekkür etti. Başkan Karademir, Yazar Ceceli Alkan'a Denizli'de İstiklal Mücadelesinde öncü isim olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi'yi anlatan "Müftü"  İsimli kitabı ve Serinhisar Yatağan'ın Meşhur bıçağını hediye etti.  
Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de, Bir Yazar-Bir Eser buluşmalarının konuğu İlahiyatçı Eğitimci-Yazar Nurten Ceceli Alkan oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Gençlik Projelerini" desteğiyle yürütülen, Ensar Vakfı Denizli Şubesi Çınar Kitap Kahve'de düzenlenen; Bir Yazar-Bir Eser buluşmalarının konuğu, İlahiyatçı Eğitimci Yazar Nurten Ceceli Alkan oldu.  

Konuşmasına hayat hikayesini ve Yazarlık sürecine nasıl başladığını anlatarak başlayan Nurten Ceceli Alkan, Kitap Yazmayla alakalı önemli bilgiler aktardı. "Kur'an-ı Kerim'in sadece ölülere gönderilecek bir hediye olarak değil de öncelikle dünya hayatını mutlu, huzurlu geçirmek isteyenlere hayatın her anını Rabbimizin rızasına uygun planlamamıza ve yaşamamıza fırsat oluşturan bir Rehber olarak gönderildiğine inanan biriyim. Kur'an-ı Kerim benim için evlat, eş, anne, kardeş, anneanne, babaanne, gelin, dünür, öğretmen, komşu, arkadaş, yazar, yönetici, vatandaş ve insan kimliklerimi şekillendirmemde başvurmaya çalıştığım kaynak kitap oldu." dedi. Konuşmasında, Suyun hayatımızdaki önemine ve israf edilmemesi gerektiğini belirterek, "Su gibi Aziz ol!" deyiminin altının doldurulması gerektiğine vurgu yaptı. Neslimizin teknolojiyi kullanırken de doğru ve hayırlı çalışmalar amaçlı kullandırılması gerektiğinin altını çizdi... Nurten Ceceli Alkan, Programın sonunda Müellifi olduğu kitaplarından katılımcılara imzaladı.

 

Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir, katılımcılara ve Yazar Nurten Ceceli Alkan'a çok teşekkür etti. Başkan Karademir, Yazar Ceceli Alkan'a Denizli'de İstiklal Mücadelesinde öncü isim olan Müftü Ahmet Hulusi Efendi'yi anlatan "Müftü"  İsimli kitabı ve Serinhisar Yatağan'ın Meşhur bıçağını hediye etti.  

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.