Ensar Vakfı Denizli Prof. Dr. Mahmut Güngör’ü Konuk Ediyor!

KÜLTÜR 30.03.2021 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Ensar Vakfı Denizli Prof. Dr. Mahmut Güngör’ü Konuk Ediyor!

Ensar Vakfı Denizli Şubesinin bu akşamki konuğu PAÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi DESKİ Eski Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Güngör olacak.   Video Konferans sistemiyle gerçekleştirilecek olan Programda Prof. Dr. Mahmut Güngör, Suyun hayatımızdaki yeri ve önemini katılımcılara anlatacak.   Program hakkında Ensar Vakfı Denizli Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İnsanlara su temin etmek ve su ikram etmek Dinimizin sadaka olarak gördüğü bir hayır çeşididir. Nitekim ecdadımız suyu insanlarımızın istifadesine sunmak için çeşme, sebil, şadırvan gibi yapılar inşa etmiştir. Bizler de Dinimizin, ecdadımızın ve kültürümüzün ortaya koyup bize miras bıraktığı “su medeniyeti”ne sahip çıkarak, onu daha da geliştirmeli ve sonraki nesillere aktarmalıyız” bu bağlamda, bu Akşam Saat 20.30`da yapacak olduğumuz "Su Gibi Aziz Ol" Programımıza tüm kardeşlerimiz davetlidir.  

Ensar Vakfı Denizli Şubesinin bu akşamki konuğu PAÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi DESKİ Eski Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Güngör olacak.

 

Video Konferans sistemiyle gerçekleştirilecek olan Programda Prof. Dr. Mahmut Güngör, Suyun hayatımızdaki yeri ve önemini katılımcılara anlatacak.

 

Program hakkında Ensar Vakfı Denizli Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İnsanlara su temin etmek ve su ikram etmek Dinimizin sadaka olarak gördüğü bir hayır çeşididir. Nitekim ecdadımız suyu insanlarımızın istifadesine sunmak için çeşme, sebil, şadırvan gibi yapılar inşa etmiştir. Bizler de Dinimizin, ecdadımızın ve kültürümüzün ortaya koyup bize miras bıraktığı “su medeniyeti”ne sahip çıkarak, onu daha da geliştirmeli ve sonraki nesillere aktarmalıyız” bu bağlamda, bu Akşam Saat 20.30`da yapacak olduğumuz "Su Gibi Aziz Ol" Programımıza tüm kardeşlerimiz davetlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.