Eşi tarafından öldürülen kadının cenazesi ailesine verildi

BÖLGE HABERLERİ (AA) - Anadolu Ajansı | 08.10.2020 - 13:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Eşi tarafından öldürülen kadının cenazesi ailesine verildi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, boşanma davası duruşmasından bir gün önce karısını bıçakla öldürdü. Öldürülen talihsiz kadının cenazesi otopsi sonrası ailesine teslim edildi.   R.Y. (36) dün akşam, Eskişehir'de ikamet eden ve boşanma davası nedeniyle İzmir'e gelen eşi Bihter Y. (31) ile baldızının 7539 Sokak'taki evinde bir araya geldi. Çift arasında çıkan tartışmada R.Y. eşini bıçakladı. Yaralanan Bihter Y, ambulansla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadın, hastanede yaşamını yitirdi.   Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı R.Y. ise polis ekiplerince yakalandı. Çiftin boşanma davalarının sürdüğü, bugün duruşmalarının olduğu belirtildi.     - Cenaze aileye teslim edildi   Olayın ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bihter Y'nin cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.  Bihter Y'nin cenazesinin Eskişehir'de toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan çiftin 7 yıl önce evlendiği, çocuklarının olmadığı öğrenildi.   Yaklaşık 1 aydır Eskişehir'deki annesinin yanında yaşayan ev hanımı Bihter Y'nin, duruşmaya katılmak üzere iki gün önce annesiyle Karşıyaka'daki kız kardeşinin evine geldiği belirtildi.   Zanlının, olaydan önce Bihter Y'ye barışmak için mesaj attığı, olumsuz cevap aldığı da öğrenildi.    

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kişi, boşanma davası duruşmasından bir gün önce karısını bıçakla öldürdü. Öldürülen talihsiz kadının cenazesi otopsi sonrası ailesine teslim edildi.

 

R.Y. (36) dün akşam, Eskişehir'de ikamet eden ve boşanma davası nedeniyle İzmir'e gelen eşi Bihter Y. (31) ile baldızının 7539 Sokak'taki evinde bir araya geldi. Çift arasında çıkan tartışmada R.Y. eşini bıçakladı. Yaralanan Bihter Y, ambulansla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadın, hastanede yaşamını yitirdi.

 

Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı R.Y. ise polis ekiplerince yakalandı. Çiftin boşanma davalarının sürdüğü, bugün duruşmalarının olduğu belirtildi.

 

 

- Cenaze aileye teslim edildi

 

Olayın ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bihter Y'nin cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.  Bihter Y'nin cenazesinin Eskişehir'de toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan çiftin 7 yıl önce evlendiği, çocuklarının olmadığı öğrenildi.

 

Yaklaşık 1 aydır Eskişehir'deki annesinin yanında yaşayan ev hanımı Bihter Y'nin, duruşmaya katılmak üzere iki gün önce annesiyle Karşıyaka'daki kız kardeşinin evine geldiği belirtildi.

 

Zanlının, olaydan önce Bihter Y'ye barışmak için mesaj attığı, olumsuz cevap aldığı da öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.