Eski Başkan Ali Çetin’den Temlik Açıklaması

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.12.2021 - 16:40, Güncelleme: 15.12.2021 - 16:40
 

Eski Başkan Ali Çetin’den Temlik Açıklaması

Denizlispor’un önceki dönem Kulüp Başkanı Ali Çetin, hakkında eleştirilerin yapıldığı, döneminde alınan 100 milyon TL’lik temlik ile ilgili açıklama yaptı.

Eski Başkan Ali Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; DEĞERLİ DENİZLİSPOR CAMİAMIZA “Şahsımı ve tüm yönetim kurulunu 2 yıl boyunca temlikler nerede 100 milyon nerede diye ailelerimizin yanında bile tezahürat ve sosyal medya aracılığıyla haksızca yapılan eleştiri ve saldırıların yapıldığı herkes tarafından bilinmektedir. Ancak kulübümüzün gelirlerini ve geleceğini korumak amaçlı almış olduğumuz temlikte ne kadar haklı olduğumuzu ve temlik sayesinde transfer yasağını kaldırıp,20 transfer yapılmış toplamda 14 milyon 337 bin lira kulübümüzü devrettiğim andan itibaren bugün itibariyle TFF’den gelen son bedel olan 1.299 bin TL ile beraber kuruşuna kadar ödenmiştir. Umarız bu haksız eleştiri ve çamur at izi kalsın mantığı ile bizleri karalayanlar bir nebze utanmışlardır. Gece gündüz demeden tüm yönetim kurulumuz ile birlikte başarısı için uğraştığımız DENİZLİSPORUMUZUN hak ettiği başarılı günlere tekrardan döneceğine hiç şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.
Denizlispor’un önceki dönem Kulüp Başkanı Ali Çetin, hakkında eleştirilerin yapıldığı, döneminde alınan 100 milyon TL’lik temlik ile ilgili açıklama yaptı.

Eski Başkan Ali Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

DEĞERLİ DENİZLİSPOR CAMİAMIZA

“Şahsımı ve tüm yönetim kurulunu 2 yıl boyunca temlikler nerede 100 milyon nerede diye ailelerimizin yanında bile tezahürat ve sosyal medya aracılığıyla haksızca yapılan eleştiri ve saldırıların yapıldığı herkes tarafından bilinmektedir.

Ancak kulübümüzün gelirlerini ve geleceğini korumak amaçlı almış olduğumuz temlikte ne kadar haklı olduğumuzu ve temlik sayesinde transfer yasağını kaldırıp,20 transfer yapılmış toplamda 14 milyon 337 bin lira kulübümüzü devrettiğim andan itibaren bugün itibariyle TFF’den gelen son bedel olan 1.299 bin TL ile beraber kuruşuna kadar ödenmiştir. Umarız bu haksız eleştiri ve çamur at izi kalsın mantığı ile bizleri karalayanlar bir nebze utanmışlardır.

Gece gündüz demeden tüm yönetim kurulumuz ile birlikte başarısı için uğraştığımız DENİZLİSPORUMUZUN hak ettiği başarılı günlere tekrardan döneceğine hiç şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.