Essence Maskara Çeşitleri ile Göz Makyajınızı Tamamlayın!

TANITIM YAZILARI (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.07.2021 - 10:01, Güncelleme: 17.07.2021 - 10:01
 

Essence Maskara Çeşitleri ile Göz Makyajınızı Tamamlayın!

Makyaj uygulamasının en zor ve en önemli adımı göz makyajıdır. Göz makyajının ise olmazsa olmazı maskaradır. Maskara, göz makyajınızı tamamlamaya yardımcı olan, kirpikleri kıvıran, uzatan ve gözleri belirginleştirmek için en sık kullanılan ürünler arasında yer alır.

Sizde göz makyajınızı etkileyici hale getirmek istiyorsanız Essence Maskaraları tam da size göre diyebiliriz! O halde gelin markanın en sevilen Essence rimel çeşitlerine göz atalım… I Love Crazy Hacim Maskara Essence markasının en popüler ürünü arasında I Love Crazy maskara yer alır. Kirpiklere hacim kazandırmak için geliştirilmiş maskara uzunlu kısalı plastik fırça yapısı sayesinde en kısa kirpikleri dahi kavrayarak dolgun bir görünüm sağlar. Göz makyajınızda etkili bakışlar elde etmenize yardımcı olur. Kremsi formülü sayesinde kolayca uygulamanızı sağlar ve en önemlisi gün boyu akma yapmadan kalıcılığını korur. Lash Princess False Lash Effect Mascara Takma kirpik etkisi yaratmak istiyorsanız False Lash maskara tam da size göre! Princess maskara, kirpiklere hacim ve dolgunluk kazandırmaya yardımcı olurken özel konik fiber fırçası sayesinde kirpiklerdeki boşlukları da doldurarak kirpiklerin daha sık ve gür görünmesini sağlar. Sizde göz makyajınızda kirpiklerinizin hacimli ve gür görünmesini istiyorsanız bu maskarayı hemen denemelisiniz. I Love Crazy Waterproof Maskara Göz makyajında kirpiklere hacim kazandırmanın yanı sıra suya dayanıklı olması da maskara tercihinde önemli bir noktadır. Bu doğrultuda waterproof sevenler için I Love Crazy suya dayanıklı maskarayı öneririz. Kirpiklerin uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlamanın yanı sıra suya dayanıklı yapısı ile göz yaşarması, yağmurlu havalara karşı akma veya bozulma yapmadan gün boyu kalıcılığını korur. Peki doğru maskarayı buldunuz, nasıl sürülmesi gerektiğini biliyor musunuz? Maskaranın kendisi kadar sürüş tekniği de bir o kadar önemlidir. Hadi hemen açıklık getirelim. Maskara diğer adıyla rimel sürme yönteminize göre kirpiklerinizi daha yoğun, hacimli veya dolgun gösterebilirsiniz. Maskara sürmenin püf noktaları; Maskara sürmeden önce mutlaka bir baz uygulayın, bu adım maskaranın kalıcılığını daha da arttıracaktır. Kirpikleriniz kuru ve temiz olsun. Yoğun kirpik görünümü için maskara öncesinde bir kirpik kıvırıcı ile kirpiklerinizi kıvırın. Maskarayı önce yatay daha sonra kirpik diplerine ulaşmak için dikey bir şekilde tutarak sürün. Sizde tüm Essence ürünleri ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz! Dilediğiniz ürüne Dermokozmetika’dan inceleyebilir, uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özelliğiyle hemen sahip olabilirsiniz.
Makyaj uygulamasının en zor ve en önemli adımı göz makyajıdır. Göz makyajının ise olmazsa olmazı maskaradır. Maskara, göz makyajınızı tamamlamaya yardımcı olan, kirpikleri kıvıran, uzatan ve gözleri belirginleştirmek için en sık kullanılan ürünler arasında yer alır.

Sizde göz makyajınızı etkileyici hale getirmek istiyorsanız Essence Maskaraları tam da size göre diyebiliriz! O halde gelin markanın en sevilen Essence rimel çeşitlerine göz atalım…

I Love Crazy Hacim Maskara

Essence markasının en popüler ürünü arasında I Love Crazy maskara yer alır. Kirpiklere hacim kazandırmak için geliştirilmiş maskara uzunlu kısalı plastik fırça yapısı sayesinde en kısa kirpikleri dahi kavrayarak dolgun bir görünüm sağlar. Göz makyajınızda etkili bakışlar elde etmenize yardımcı olur.

Kremsi formülü sayesinde kolayca uygulamanızı sağlar ve en önemlisi gün boyu akma yapmadan kalıcılığını korur.

Lash Princess False Lash Effect Mascara

Takma kirpik etkisi yaratmak istiyorsanız False Lash maskara tam da size göre! Princess maskara, kirpiklere hacim ve dolgunluk kazandırmaya yardımcı olurken özel konik fiber fırçası sayesinde kirpiklerdeki boşlukları da doldurarak kirpiklerin daha sık ve gür görünmesini sağlar. Sizde göz makyajınızda kirpiklerinizin hacimli ve gür görünmesini istiyorsanız bu maskarayı hemen denemelisiniz.

I Love Crazy Waterproof Maskara

Göz makyajında kirpiklere hacim kazandırmanın yanı sıra suya dayanıklı olması da maskara tercihinde önemli bir noktadır. Bu doğrultuda waterproof sevenler için I Love Crazy suya dayanıklı maskarayı öneririz.

Kirpiklerin uzun, dolgun ve hacimli görünmesini sağlamanın yanı sıra suya dayanıklı yapısı ile göz yaşarması, yağmurlu havalara karşı akma veya bozulma yapmadan gün boyu kalıcılığını korur.

Peki doğru maskarayı buldunuz, nasıl sürülmesi gerektiğini biliyor musunuz? Maskaranın kendisi kadar sürüş tekniği de bir o kadar önemlidir. Hadi hemen açıklık getirelim.

Maskara diğer adıyla rimel sürme yönteminize göre kirpiklerinizi daha yoğun, hacimli veya dolgun gösterebilirsiniz. Maskara sürmenin püf noktaları;

  • Maskara sürmeden önce mutlaka bir baz uygulayın, bu adım maskaranın kalıcılığını daha da arttıracaktır.
  • Kirpikleriniz kuru ve temiz olsun.
  • Yoğun kirpik görünümü için maskara öncesinde bir kirpik kıvırıcı ile kirpiklerinizi kıvırın.
  • Maskarayı önce yatay daha sonra kirpik diplerine ulaşmak için dikey bir şekilde tutarak sürün.

Sizde tüm Essence ürünleri ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz! Dilediğiniz ürüne Dermokozmetika’dan inceleyebilir, uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özelliğiyle hemen sahip olabilirsiniz.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.