Etkili Hutbe Sunumu 1'incisi, Denizli'den

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.08.2022 - 08:00, Güncelleme: 04.08.2022 - 08:05
 

Etkili Hutbe Sunumu 1'incisi, Denizli'den

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” Bölge Finali, Burdur Ulu Cami’de yapıldı. Yarışmada, Denizli’den Fatih Ulutaş bölge birincisi olarak Türkiye Finali’nde Denizli ve Ege Bölgesi’ni temsil edecek.

Antalya, Afyonkarahisar, Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Isparta, Muğla, Uşak ve Burdur illerinden din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, Denizli'den Fatih Ulutaş 1., Manisa'dan Ömer Faruk Altunağa 2. ve Afyonkarahisar'dan Fatih Kavak 3. oldu. Yarışma öncesi, camilerde okunan hutbenin çok önemli ve etkili olduğunu açıklayan Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, "Peygamber efendimizin Veda Hutbesi bugünün insan hakları beyannamesini oluşturuyor. Toplumumuzda ise hutbe konusu çok önemli, 10 ilden gelen ve illerinde birinci olan herkes bizim için birincidir. Yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum" dedi. Etkili Hutbe Sunumu Yarışması, Bölge Finali’nde Denizli’yi temsil ederek 1’inci olan Fatih Ulutaş, aldığı başarı sevincini sosyal medya hesabından paylaşarak destek olan herkese teşekkür etti. Fatih Ulutaş yaptığı paylaşımda; “Elhamdülillah! Denizli’mizi temsilen katıldığımız Etkili Hutbe Sunumu bölge finalinde 1.lik nasip oldu. Ve 24 Ağustos'ta Sivas ta yapılacak olan Türkiye finaline gitmeye hak kazandık. Öncelikle beni bu yarışmada yalnız bırakmayan benimle beraber yarışmaya giden bana desteklerini esirgemeyen Ahmet Oktan Hocama ve Ömer Uykun hocama ve dahî bana dualarıyla, güzel temennileriyle destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Hepinizden Allah razı olsun…” ifadelerine yer verdi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” Bölge Finali, Burdur Ulu Cami’de yapıldı. Yarışmada, Denizli’den Fatih Ulutaş bölge birincisi olarak Türkiye Finali’nde Denizli ve Ege Bölgesi’ni temsil edecek.

Antalya, Afyonkarahisar, Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Isparta, Muğla, Uşak ve Burdur illerinden din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, Denizli'den Fatih Ulutaş 1., Manisa'dan Ömer Faruk Altunağa 2. ve Afyonkarahisar'dan Fatih Kavak 3. oldu.


Yarışma öncesi, camilerde okunan hutbenin çok önemli ve etkili olduğunu açıklayan Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, "Peygamber efendimizin Veda Hutbesi bugünün insan hakları beyannamesini oluşturuyor. Toplumumuzda ise hutbe konusu çok önemli, 10 ilden gelen ve illerinde birinci olan herkes bizim için birincidir. Yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum" dedi.

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması, Bölge Finali’nde Denizli’yi temsil ederek 1’inci olan Fatih Ulutaş, aldığı başarı sevincini sosyal medya hesabından paylaşarak destek olan herkese teşekkür etti.

Fatih Ulutaş yaptığı paylaşımda; “Elhamdülillah! Denizli’mizi temsilen katıldığımız Etkili Hutbe Sunumu bölge finalinde 1.lik nasip oldu. Ve 24 Ağustos'ta Sivas ta yapılacak olan Türkiye finaline gitmeye hak kazandık. Öncelikle beni bu yarışmada yalnız bırakmayan benimle beraber yarışmaya giden bana desteklerini esirgemeyen Ahmet Oktan Hocama ve Ömer Uykun hocama ve dahî bana dualarıyla, güzel temennileriyle destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Hepinizden Allah razı olsun…” ifadelerine yer verdi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.