Evinden beyaz eşyaları çalındı, hırsız yeğeni çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2021 - 07:43, Güncelleme: 07.07.2021 - 07:43
 

Evinden beyaz eşyaları çalındı, hırsız yeğeni çıktı

Burdur’da bir evden çalınan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın, jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Ev sahibinin yeğeni olduğu ortaya çıkan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Burdur’a bağlı Yeşilova ilçesi Bedirli köyünde E.Ö. isimli şahsa ait evden 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet bulaşık makinesi ve 1 adet fırın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Daha sonra E.Ö., durumu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplere haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Karamanlı Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sistemi üzerinden inceleme başlattı. Yapılan PTS incelemesinde kamyonet cinsi bir aracın arka kısmında beyaz eşya taşındığı tespit edilince jandarma ekipleri, kamyonet sahibine ulaştı. Araç sahibi M.A. isimli şahsın beyanı ve teşhisi doğrultusunda şüphelinin, mağdur ev sahibi E.Ö.’nün yeğeni V.D. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Yapılan araştırma ve detaylı çalışmalar neticesinde şüpheli V.D., Denizli’ye kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındı. Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan V.D., tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Burdur’da bir evden çalınan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın, jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Ev sahibinin yeğeni olduğu ortaya çıkan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Burdur’a bağlı Yeşilova ilçesi Bedirli köyünde E.Ö. isimli şahsa ait evden 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet bulaşık makinesi ve 1 adet fırın, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Daha sonra E.Ö., durumu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplere haber verdi.


Olayla ilgili soruşturma başlatan Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Karamanlı Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sistemi üzerinden inceleme başlattı. Yapılan PTS incelemesinde kamyonet cinsi bir aracın arka kısmında beyaz eşya taşındığı tespit edilince jandarma ekipleri, kamyonet sahibine ulaştı. Araç sahibi M.A. isimli şahsın beyanı ve teşhisi doğrultusunda şüphelinin, mağdur ev sahibi E.Ö.’nün yeğeni V.D. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Yapılan araştırma ve detaylı çalışmalar neticesinde şüpheli V.D., Denizli’ye kaçmak üzereyken yakalanarak gözaltına alındı. Adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan V.D., tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.